Queen1 -Merveet yok ben en son 5 kasımda gördüm son adetimi ben hamile olduğumu öğrendiğimde 3 aralıktı doktora gittiğimde 4 haftalık dedi onun için dedim yani
Gulsum3 Kahvesever benim gördü gittim bugün 5 haftalıkmış 10 gün sonra gıdıcem kalp atışını dinlemeye
_almirasmom -Merveet uyuyordum ve kasıklarım hıc agrımazdı benım regl olcam zaman hep bel agrım olurdu adete 8-9 gun kala gunde 3 defa 2-3 sanıyelık kasık agrısı gırıyordu bırdaha olmadı 7 gun kala test yaptım cıft cızgı :))
Gozde_cavdar Bende rehl oldum olucam dıyordum kokuya hassasiyet ve mide bulantısı vardı annem şaka olarak hamile misin acaba dedi içime kurt düştü test yaptım ve sonuç pozitif suan 9+5 teyiz
-Merveet Gozde_cavdar ya ne güzel içine doğmuş annenizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ❤️
Sena00 -Merveet kasıklarımda batma adet sancısı ve aşırı akıntı ilkinde böyle olmamıştı sonra test yapınca aşırı silik çıkmıştı
-Merveet Sena00 bendede aynı belirtiler var insllah vardır ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤗❤️
-Merveet _almirasmom çıktı değilim malesef bugün doktorumu değiştirdim farklı doktora muayene oldum çikolata kistin ve polip olduğunu öğrendim rahim filmi çekilecem inşallah