Nilosfirarda19 Berenmom bende de 4 ay önce çekilen ultrasonda çıktı ama doktorum çoğu kişide zaten doğuştan var senede 1 kontrol ederiz dedi çok üzerinde durmadı açıkçası 🥺🤷🏻♀️
Moonlight- Oradaki kılcal damarların toplanması demek babamda vardı büyürse sıkıntı oluyor, sürekli takip edilmesi gerekiyor, ağrı yapabiliyor
Berenmom Nilosfirarda19 benim doğuştan değil canım daha önce ultrason çekildi mi hiç var mıydı öyle bisey
Nilosfirarda19 Berenmom aslında birkaç sene önce çekilen ultrasonumda böyle birşey görülmemişti ,göbek arkasında ağrı şikayeti için çekilmişti ama bilemiyorum korkmadım değil ama doktorumda üstünde durmayınca bilemedim yine de 6-7 ayda bir baktırıcam 🥺
Nilosfirarda19 Berenmom bende belki alakasız ama çok ağır covid geçirdim, ondan sonra olduğunu düşünüyorum nedese , inşAllah büyüme yapmaz 😔
YesimMm- Calistigimdan birimden dolayı biliyorum çoğu kişide var boyutu ebati önemli. Ebatina göre ağrısı sızısı olabilir. En uygun net sonucu ilaçlı karaciğer mr sonuç verir
YesimMm- Berenmom net boyutu göstermek için ve karaciğere zaran veren bı cinsten mi alınması gerekir mi zararlı mı zararsız mi ilaçlıda belli olur
Berenmom YesimMm- yani büyürse mi zararlı yoksa genel olarak hemanjiom lar zararsız demi ultrasonda net anlaşılmıyor mu hemanjiom olduğu