AysEmreee Yeyy merhaba evet gittim,çok güleryüzlü bir hanım değil fakat özgeçmişi ve deneyimleri üstüne doçent oluşu güven verdi. Biz de bebeğimiz için bunun öncelikli olduğuna karar verdik. Devam edeceğiz saynur hanımla
Yeyy AysEmreee ben de bidefa gitmstm ilk gebelik muayenemdi cok heyecanliydm ve bu heyecani paylasmadigini soguk oldgnu gorunce degstrdm ama siz cok mantikli davranmissiniz gercekten.. buarada detayli ultrason yaptrdiniz mi
BurcuakirGlec Smyydmr benimde öyle 😂 35 den beri 3 cm açılmam var hala bekliyorum napsam gelmiyor 😂 siz sordunuzmu gece Doğum olunca geliyomusunuz diye
AysEmreee Yeyy Yeyy hayır henüz yaptırmadık doktor da istemedi açıkcası,sanırım erken henüz. Benim gebeliğim 8+4 şuan, bu ay tekrar gideceğim inşallah biraz yüzü güler enerjisi etkiliyor çünkü
Smyydmr BurcuakirGlec hayır sormadım ama bi arkadaşım pazar günü doğum yapmış şükran hanım mesaisi olmadığı halde gelmiş. Çok destek veriyomuş inşaAllah bizim de yanımızda olur 😊
Devran Kartal umut hastanesi fatih birol şiddetle tavsiye ederşm muhtesem bi doktor her soruya cewap verir iletişimi çok güzel 😊
Orhnhlhsn tazecikanneee merhabalar bende koşuyolu medipol sinem hanıma gidiyorum hastanede dogum fiyatı aldınız mı acaba
tazecikanneee Orhnhlhsn evet ama sgksızım ben bana normal 3800demişlerdi epidural+900 istiyordu ama sgklı daha uygun diye biliyorum bakalım yeni yılda fiyatlar nasıl olucakkk
Smyydmr BurcuakirGlec yok almamış zaten son zaman telefon numarasını veriyomuş watsapptan yazabilirmişiz. Vermezse de isteriz artk😊
BurcuakirGlec Smyydmr ewet ama hemen dönmüyor yarım saat sonra döndü Sonra tekrar yazdıgımda bekledi yazımı bıtırmemi cevrımdısı kaldı sonra hemen yazdı ❤️ Ama hemen yazmasada bişey diyemem çok yoğun çünkü
Mervenin Kozyatağı central hospital figen temelli👍🏼 Pendik hospitala gittim hiç memnun kalmadım. Pendik bölgeye gittim olcay hanm iyiydi fakat son kararım central figen hanım oşdu😅👍🏼
Zeymur Mervenin muayene ücreti ne kadar acaba bide gebelik eğitimi var mı hastanede siz katılıyor musununuz?
BurcuakirGlec Smyydmr tabiki 🙏🏽 Ay çok mutlu oldum suan ya hep mesai dışı doğurmakdan korkuyordum 🙀 artık korkmuyorum 😂 sizde Doğum belirtileri başladımı neler yapıyorsunuz