ensensr23 Cildim normalde de kuru hamilelikte dahada kurudu hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz kaşlarımın arası bile pul pul olmuş kuruluktan ne önerirsibiz
baby3_ ensensr23 bioderma benim yüzdeki pulluk dökülmelere iyi geliyordu ama bence ciddiyete gidin gebelikte değişiyor ekstra. Kullandığım güneş kremi kızamık geçiriyor gibi yaptı mesela gebelikte . O yüzden bilinmez canım
Dhilek Daisy0000 ceraveden sonra benim yüzümde inanılmaz sivilce oldu anlamadım şimdi çay ağacı yağı ile geçirmeye çalısıyorum
nurefsanakbulut ensensr23 bepantol onarıcı bakım her gün sabah akşam . kuru ve kuruluktan tariş için olandan da al gülüm 2 3 gün sür sonra gidicek bak gör :)))
ensensr23 nurefsanakbulut ondan aldım ama çok yağlı bir his bırakıyor o yüzden 1 2 kullandım bidaha kullanmadım
nurefsanakbulut ensensr23 işte bak kullan mesela gece yatarken sür yat iki üç güne mis gibi olur benim yüzümde öyleydi kupkuru şuan yumuşacık
Nursemablk ensensr23 ben ganonun keçi sütlü sabununu kullanıyorum. Ekstra sağlık ocağında doktoruma cildime göre ilaç istedim lekelenme gibi olmuştu soyulup kızarıyordu onlar geçirdi gece yatmadan birini sabah yıkadıktan sonra diğerini sürüyorum ve mis gibi cildim şuan 🤭🤭
ensensr23 Nursemablk nemlendiriyormu sabun genelde daha çok kurutuyor cildimi dalinin bebekler için olanını kullanıyorum şuan o bile soydu yüzümü
Milazk Yves rocher in kuru ciltler için olan nemlendirici kremi harika yağlılık hissi bırakmıyor ve çok güzel nemlendiriyor 🌸