melekortac Sorum başlıkta evet iki sezeryan arası en az kaç olmalı?🫣 Erken olursa ameliyatta sıkıntı mı oluyor ya da dikişlerde vs.?
zeynozey melekortac yani herkes 2 yıl derken ben ilk sezeryandan sonra 2 ayrı doktora gittim yaraların iyi rahmin iyi gebelik planlama yapabilirsin dedi yaptım:) Şuan gebeyim ikinci sezeryan 13 ay sonra olmuş olacak inşallah. 2022 haziranda doğum yaptım 2023 Temmuzda 2. Sezeryan olacak inşallah: yani kişiden kişiye değişiyor mutlaka kontrole gidin güvendiğiniz doktora
Cubukmakarna Bana doktorum 2 sene yapma demişti. Aynen öyle yaptım bende:) ama daha erken yapanlar da var. Kişiden kişiye değişiyor bence
iilknurrr valla 2 sene dedi doktor,oyle de oldu.ilki tup bebekti,bu sipa da kendiliginden oldu,ama cok sikintili geciyo.25.haftadayim.plesenta previa arti gebelik sekeri😪arti 2 yas sendromlu velet.siz dusunun gerisini,gerci her bunye bir olmaz…
Aselinannesi31 melekortac ben bebegimi kaybetmistim doktorum bana 4 5 ay sonra hamile kalabilirsin dedi simdi hamileyim iko doğum arasi 14 ay olacak suan için bi sktni yok cok sukur 31 haftaligim
melekortac Banada 2 sene hamile kalma demişti doktorum. Daha henüz çok erken tabi oğlum 2 buçuk aylık, en fazla 2 yaş arası olsun istiyorum diğer bebeğimle allah nasip ederse tabi🤭🥰 Korunuyorum şuanlık ama diyelim hamile kaldım ne gibi riskler var ya da hemen hamile kalınca sağlıklı bi gebelik geçiriliyor mu merak etmiştim🤭
Rabia04_09 melekortac doktorlar genelde 1,5-2 sene kadar ara olsun diyorlar. Ama ben 1 sene önceden hamile kalan çok kişi gördüm çevremde ve hiç bi problem yaşamdılar. Benim tam 1 sene geçti ve hamile kaldım şu an 18 haftalık hamileyim
muallimehanimmom5 melekortac en az 2 yıl deniyor ben beklenmeyen bir şekilde 7. Ayımda hamile kaldım 32. Haftama girdim agrım sızım cok var ameliyat yerime baskı yaptıkça yürümemişler zorlaşıyor
elif233233 melekortac sağlıklı gebelik için en az 2 yıl geçmesi gerek . Ama ben 10 ay sonra gebe kaldım vücut bir şekilde hazırlıyor kendini korkulacak endişe edilecek bir durum olduğunu sanmıyorum 2 ayım kaldı doğuma canim
Nhlhmz11 melekortac benim ablam üç tane sezeryan oldu , ilki ile ikincisi arasında tam 13 ay var ikinci ile üçüncü arasinda da 25 ay var . Hiç bir sorun yasamadi.