-Ylz- Pnr_KMRC1 folik asittenmidir nedir bilmiyorum ama sabah 5 e kadar uyutmadı beni migren. Bişeyde yapamadım.
Pnr_KMRC1 Hallerimvarbenim bende bişey var ama migreni sinüzit mı bilemiyorum folikasit asit icincede basimda uyusma gozlerinde aşırı kapanma yaşıyorum icmeyince iyiyim
Hallerimvarbenim Pnr_KMRC1 Görümcemde de bulantı yapıyordu kuzum herkeste aynı olmuyor sana da dokunmuş demek ki geceleri uyumadan önce içmeyi dene istersen birde
Pnr_KMRC1 Hallerimvarbenim gece iciyorum bende ama ertesi gün fenalık geçiyorum doktorum çok rahat icmiyorsan içme senin bunyene ağır geliyor diyor rahatligi beni rahatsız ediyor☺️ bende içmek istiyorum ama olmuyor çocukta bı sorun olur diye korkuyorum
Hallerimvarbenim Pnr_KMRC1 Kuzum o zaman içme doğal yönden al folik asit avokado tüket mesela bol bol ben 32. Haftaya geldim 12 ye kadar folik asit kullandım o zamandan beri de avıkado yiyorum düzenli
Pnr_KMRC1 -Ylz- ben tetiklediğini düşünüyorum zamanla folikasit migrene iyi geldi diyenler bile olmuş ama ben kullanicam dayanamıyorum çünkü sizede geçmiş olmuş saglikli doğumlar💐
-Ylz- Pnr_KMRC1 olabilir valla neler görüyoruz. Çok teşekkür ederim. Rabbim sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Dualarınızı eksik etmeyin bizim süreç baya sıkıntılı.