tecrubesizanneadayi12 Oğluşumuza Metehan ismini düşünüyorduk ama eşim tutturdu ikinci isim bulalım diye sizce ne giderki Metehan isminin yanına aklıma hiç bir şey gelmiyor
Zln2152 tecrubesizanneadayi12 Mete han zaten iki isim gibi okunuşunu ek ikinci isim bırakınca çok ağır olur gerek yok diye düşünüyorum
Deletedmom_29 tecrubesizanneadayi12 Metehan tek başına gayet güzel bir isim , uzun olduğu için ikinci bir isim ile nasıl olur bilemiyorum aklıma Metehana uygun bir isimde gelmesi açıkcası 🌸☺️
Sedamete tecrubesizanneadayi12 hep isim değiştirdim eşimle de başka bir isime karar verdik ama başlarda Metehan Ali istiyordum canım
tecrubesizanneadayi12 Zln2152 bende zaten istemiyorum ama eşim tutturdu bari güzel uyunlu birşey olsun diyorum
tecrubesizanneadayi12 bitterciko belirttiğim gibi eşim istiyor bu nedenle uyumlu güzel birşey olsun istiyorum
Sedamete tecrubesizanneadayi12 aaaa doğru canım o zaman bir tane daha söyleyeyim eşimin kabul etmediği belki senin eşin kabul eder 🤗 Metehan Barlas ben bunu da çok beğeniyorum bende isim çok canım her ay yeni yeni isimleri oldu bebeğimin 😅😅
Nurrmerttt- tecrubesizanneadayi12 Metehan Göktuğ olabilir görür görmez gözümde canlandı bu isim 🥰 Sağlıkla gelsin inşallah 💗