Asyadgn Erkek bebeğim ben burdayım varım diyecek kadar az hareket ediyor koca karılarda doğunca yerinde durmaz yaramaz olur diyorlar anne karnında az hareket eden bebekler dünyaya gelince yaramaz mı oluyor tecrübeli annelerden yorum bekliyorum 😌
Aysenur_2 Asyadgn benim kızım çok çok az hareket ederdi defalarca bu yüzden acile gitmiştim 😅 doğdu 1 yaşında maşallah hareketli bir çocuk karnımdaki haliyle alakası yok 😂
cansualisa Asyadgn valla kızım sakindi yaramaz oldu uyumuyordu çok çektim oğlum da hareketli 17 gün snra görcem 😀😀
Baharks Benim oğlum olucak bütün ultrason fotoğraflarında hep aynı pozisyon sadece kıçından zıplıyor o kadar niye böyle ya milletinki amuda kalkıyor takla atıyor bizimki sabit tüm ultrason fotoğrafları aynı 🤦♀️18.haftamdayum daha erken mi ki
Aysenurkacarr123 33 haftalık hamıleyım oğlum o kadar cok hareketlıkı bu zamana kadar net bır resım bile alamadık sımdıden oyuncu bızımle resmen dalga gecıyor bakalım dogumca nasıl olacak 😊
Cubukmakarna Benim kızım çok hareketliydi çıkınca da öyle oldu. Şuan 2 buçuk yaşında koşturuyo evde. Karnımdaki erkek. Uslu:) az hareket ediyor. İnşallah doğunca da uslu olur