Gulsum3 Ezgikiran anladım canım teşekkür ederim 🙏🏻 ama yine de şansımı deneyım en azından kan verırım
Ezgikiran Gulsum3 rica ederm gozukmezse moralinizi bozmayin ben cok takilmistim saglikla kucaginiza alin insallah😊
Melekavsr Gulsum3 canım keseyi görmek için 5+2 yi falan bekliyolar. Biz bebeği 6+5 te görebilmiştik. Çok acele etme istersen
Gulsum3 Melekavsr anladım canım ama benim hepatit b son doz aşım var onu soruyum diyorum bebek varsa zararlıysa vıcdanen rahat edemem bide gitmişken alttan bakıp görebilir mi öyleyse baktırırım
Lunaaa92 Gulsum3 kese gözükebilir ama kalp atışları için 1-2 hafta daha bekleyebilirsiniz, henüz çok minik 💓
Lunaaa92 Gulsum3 gözükür inşallah benim 4+6 da normal ultrasonda gözükmüştü ama bazen normalde gözükmeyip alttan muayene ile de gözükebiliyor, sağlıcakla gelsin 💓
Zynp-1 Gulsum3 o zaman git görün tabi canım keseyi görebilirler ama vajinadan bakarlar hazır ol yani 😂
Zynp-1 Gulsum3 yok tabiki aksine çok kolay fakat yorumlarda denk geldiğim için dedim rahatsız olan oluyor
Slnaydn3 Gulsum3 gazın da var mı yani butun arkadslara soruyum arkdaslar ilk haftalar da gaz sorunu yasadiniz mi bu agrilarim o kadar normalki baska turlu asla umursamam ama hamileyim die her agriyi cok fazla takiyorum
Gulsum3 Slnaydn3 ay evet gaz sorunum da oluyor bazen kabızlık oluyor ama idrara çok çıkıyorum günde 10 kere rahat
2_evlatyolda Slnaydn3 bende de var aynı şekilde doktorum normal dedi olabilirmiş hormonlardan kaynaklı