Birannecikkkkk Safaozbn tek altlardan alabilirsiniz ektra. Ve alt üst takım 0-3 ay olarak. Yenidoğan almaya pek gerek yok gibi. Daha çok 0-3 alın ilk zamanlar çok ihtiyacımız olacak
Safaozbn Birannecikkkkk yenidoğan hastane çıkışı 1 tane var çok istediğim onu almayı çok istiyorum fotoğraflarda güzel çıksın diye başka almam zaten 🥲
Debayami Safaozbn Bence tam ayarında bende hemen hemen bu kadar aldım, kış günü yıkasan anca kurur yetişir, malum bebek bu yeri gelcek günde 2,3 kere değiştirmek gerekecek.zaten zmaanla büyüdükçe alınacak,sağlıklı günlerde giysin inşallah.
2kidsmoms Safaozbn zıbın en çok kullandığım şeydi ilk zamanlar bez büyük geldiği için kaka yapınca hep sırtına kadar çıkıyordu. Küçüğü de dar geliyordu mecbur o boyu kullanıyordum. Bazen acemilikten bezi iyi bağlayamıyordum çişi sızdırıyordu. Bazen günde 4-5 kere değiştiriyordum. Ama arkadaşımın çocuğu öyle değildi 1 tane zıbınla günü geçiriyordu. Zıbın benim elim ayağım olmuştu ama belki size çok gelir. Tek sorun hepsini çok küçük almışsınız 1-2 hafta giyiliyor yeni doğan
2kidsmoms Safaozbn değiştirebilme imkanınız varsa beden değişikliği yapsanız iyi olur aslında mesela bazı markalarda 0-3 yenidoğan diye geçiyor zaten. 0-3 ayı da 1 ay falan kullandım yıkadıkça küçülüyor pamuklu oldukları için
Se19 Safaozbn bence fazla değil. Zıbınlar da Fazla değil. Çok sık kirleniyor. Günde 3-4 kere kesin değiştiriyorsunuz en az ….
CmreKsidar Safaozbn bana kalırsa fazla değil bazı bebekler çok kusabiliyor bazen bezinden taşıyor ve sürekli yıkayıp kurutmak mesele bence fazla olmalı ☺️☺️ Ben az al diyenleri dinlemeyenlerdenim☺️
Safaozbn CmreKsidar bundan sonra almam artık ama iyiki bakmışım aldıklarıma bakmasam daha alırdım durduramıyorum kendimi 😂
CmreKsidar Safaozbn bende hepsini tek tek yazdım öyle durdurdum kendimi artık doğduktan sonra eksik olursa alırım☺️
Halimbey Safaozbn bence takımları az almışsınız 3 6 ve 6 9 olarak biraz almanızı öneririm kusacak kaka yapacak taşacak kıyafet ihtiyaç bence ben oğlumda günde 3 4 takım degistirdigimi bilirim