Ygmrsrcn Bugün 14. haftamizin ilk günündeyiz ilk günden beri geçmek bilmeyen koku hassasiyeti ve kusma var. Benim gibi sıkıntı yaşayanlar kusmayı azaltacak tavsiyeleriniz var mı?
Alymus Ygmrsrcn maalesef bende öyleydim hiç bir çözüm bulamadım 22+4 deyiz 19. Haftaya kadar devam etti şuan koku hassasiyetim gitti ama arada kusmalarım oluyor maalesef
1408 Ygmrsrcn ya üzmek istemem ama 4 ay ölü gibi yattım evime girmedim ben hiç bir çare bulamamıştım 4 ay sonra kendiliğinden geçmişti
Bkmcnkr Ygmrsrcn bana doktor onzyd diye bir ilaç vermişti çok iyi geldi.. isterseniz doktorunuza bi danışırsınız. Bunun dışında haşlanmış patates, yeşil elma yemek mide bulantıma iyi geliyordu
Ygmrsrcn Mutfağa giremiyorum. Evde yemek pişince evden cikiyorum o kadar kötü kokuyor. İnşallah uzun sürmez ya bı sabah bi akşam
Beybi146 Kızlar bende aynı evime girmek dahi istemiyorum arada annemlerde kalıyordum iyi geliyordu bana ama azaldı biraz inşallah tamamen geçer evimden soğarım die çok korkuyordum inşallah tez zamanda geçer hepimizinkide
Ygmrsrcn Beybi146 bende annemlerde kalıyorum. Yemeği pişiriyor evden kokusu gidince yiyorum yemeği. O da zorlaya zorlaya sonra kendimi gene kusarken buluyorum inşallah tez vakitte koku hassasiyetinden kurtuluruz