Sellmaseellma Makineye attığım giysilere vanish kosla döküyorum ama çıkartmıyor bir tane krem rengi kazağıma rimel bulaşmış çıkmadı siz ne ile yıkıyorsunuz leke çıkarıcı ne önerirsiniz
1Gunes Sellmaseellma vanish i önce kuru şekilde döküp sonra birazcık çitileyin daha sonra biraz su ile çivilemeye devam edip makinaya atın direk olarak vanish döndüğünüzde çıkarmıyor
Kelebekk-0307 Sellmaseellma baby me çamaşır suyu tozu lekelerde cok iyi deneyebilirsiniz bebeğim için aldım ama herseyde kullanıyorum
Tubatgn Sellmaseellma pril döküp çitile öyle at ya da kremler ve beyazlar için domol alabilirsin. Birde leke programında yıka 🥰
Nazendehanim Sellmaseellma bebek kıyafetlerindeki sandık lekesi için çamaşır suyu tozu aldım ebebekten ,kaynar suda beklettim renkliler için de kullandım onu alabilirsin canım
Sellmaseellma Tubatgn kuruduktan sonra tekrar denicem bi kere yıkandı ıslak ne yapsam etki etmez malesef
Nazendehanim Sellmaseellma yok canım öyle değil , toz deterjan gibi ben renkli bebek kiyafetlerinde kullandım sarı ,pembe renklerde hiçbir şey yapmadı üzerinde renkliler için olduğu da yazıyor zaten çamaşır suyundan daha garanti bence
Usnac1995 Bebek kakası için özellikle hacı şakir diyorum. Onunla çitiliyorum sonra kaynar suya basıyorum mis gibi oluyor. Bebeğin normal kıyafetlerine de aspirin sıkıyorum lekeli ya da kirlenmiş yerlerine oda çok iyi çıkarıyor