Findukli_Lokum sinoli Maşallah bir daha ne zaman İstanbula gelmek nasip olur bilmiyorum ama şükürler olsun ki oradaki maneviyatı tattım 🌸
minikumutlar sinoli rabbim güzel haberi bu ay almayı nasip etsin banadaa cidden sakada vericem rabbim nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
minikumutlar sinoli benziyor kuzu bir gebenin günlüğüne attım bana dediki bu testler yanlış ama benimki hep düzenli oldu şükür yumurtladım silikleşti sonra daha çok silikleşti meselaa
minikumutlar sinoli işte bana diyoki hep yumurtlama gösteriyo 5 6 gün resim faln atmış dedim ne diyon yaa sendne almadım diyee sallıyon😅😅
Findukli_Lokum sinoli ahaha ya ben eşime söylemiyordum yumurtlama zamanlarını ama ya yorgun oluyodu ya başka bir şey çıkıyordu fıttırıyodum 😂 sen o kadar test yap yumurtlama zamanını bul herif yorgun olsun 🤣
sinoli minikumutlar Alt alta atınca daha anlaşılır olmuş ama hep yumurtlama göstermemiş ne alaka bazen garipleşiyor insanlar 🤷🏻♀️
Findukli_Lokum minikumutlar en son şey demişti sadece benim sayfamdan alınan testlere cevap vereceğim diye ama bilemedim