gucluanne80 7 haftalık hamileyim ve var olan mide bulantım pat diye kesildi dün akşam bile vardı bugün sabahtan beri yok normal mi kesilmesi varmı yaşayan
Kuzuletta gucluanne80 Üzgünüm ama bana da öyle oluyordu. Şuan 8+2’yim ve daha çok artarak devam ediyor 🥺
Ellove gucluanne80 normal tabiki 33 haftalik hamileyim hiç bulantim olmadı mesela benim. Hic mide yanmasi yasamadim.
ebrusngl gucluanne80 Durumunuz ne oldu acaba doktora gittinizmi benimde 8+4 de azaldı bulantım normalmi acaba
gucluanne80 Sevval0308 teşekkür ederim yorumunuz için ay bir anda ölürken kayboldu dedim ne oldu ve bugün o kadar çok şey yedim ki yemekten kusacam artık o derece 😅
ebrukck Bende 7+3 çok miğdem bulanıyor ama istifra etmiyorum sadece bulanıyor ve özellikle çok yanıyor 🥹
gucluanne80 ebrusngl canım akşam geri başlamıştı bulantım sabah da oldu ama mide bulantısını unuttum kanamam oldu hastaneye gittim sabah progestan iğne yaptırdım prilam içiyorum
ebrusngl gucluanne80 Geçmiş olsun canım kanama neden oluşmuş peki doktor ne dedi bol bol dinlen ve stres yapma