Busra_2023 Kızlar 32+4’teyim sabahtan beri sanki adet ağrısı olur gibi ağrım var ama cok hafif sızlatıp gidiyor ara ara tekrar geliyor. Arkadaşım yalancı sancılar başlar doğuma hazırlık için demişti. Sizde yaşıyor musunuz bu durumu
aseldurununannesi_ Busra_2023 daha o haftalara gelmedim ama yalancı sancı su içip dinlenince geçer gerçek sancı ne yaparsan yap düzenli aralıkla şiddetlenerek artar Allah yardımcın olsun🤲
K1-fatma Busra_2023 benim de doğum dan bir iki gün önce böyle olmuştu ikinci günün de gece boyu 10 dk da bir sancı ol aya başladı sabahında hastaneye gitmiştim akşam üzeri de doğum yapmıştım
Aysenurozs Busra_2023 32+2 yim bende böyle bir ağrı olmuyor ama benim de karnım çok geriliyor bugün azıcık yemek yiyebildim çok rahatsız ediyor sizde böyle gerilme gibi oluyor mu
hiyelist Busra_2023 bende 32. Haftadayım dün akşam hastanedeydim hatta. Karnım geriliyor belirli bölgesinde sancıyla sertleşme oluyor ve ara ara tekrarlıyordu. NST çekildi serum takıldı azalınca çıkardılar. Gece ve sabah progestan kullandım fitil şeklinde. Şuan yok gibi. Sancı oldukça progestan kullanmak gerekiyor doktorun dediğine göre.