Ozgee123 Doğumum nisanda stokladığım ıslak mendilleri nasıl saklamalıyım şuan kiler gibi bir odam var oranın kombisi yanmıyor orda kutunun içinde duruyor öylemi kalsa yoksa kendi odamda çekmeceye yerleştirsemmi
Pamugum02 Ozgee123 internette ters cevirerek saklamamz gerektgini görmüştüm bende 1 kutu siparis verdim geldgnde ters saklamayi düşünüyorum kurumazmis
beyzacmvrc Ozgee123 benimkiler kutuda duruyo dikkst etmen gereken şey kapağı aşağı doğru gelcek şekilde diz hepsi öyle olsun Diğer türlü bütün ıslaklık alta geçer durdukça usttekiler kuru kalır
berceste5155 Ozgee123 doğumuna daha varmış ters koyma uzun süre durunca suyu sızma yapabilir doğuma yakın ters çevirip koy serin bir yerde dursun kuruyacağını zannetmiyorum
Melike_nur53 Ozgee123 bence orda dursun soguk alanda ne olur ne olmaz canım doğuma yakın odaya alırsın
Ozgee123 Pamugum02 beyzacmvrc berceste5155 Melike_nur53 teşekkürler kızlar birsüre daha dursun o zaman orda arada bir ters düz yapıyım
Kelebekk-0307 Ozgee123 benim dogumumda nisanda oldu ve aylar öncesinden 2 kutu ıslak mendil almıştım hala kullanıyorum ve islakliginda herhangi birsey yok ben ters bir şekilde çekmeceye dizmistim
beyzacmvrc ballibocek ben baby turco almstm zaten kilitli kapak kurucagini zannetmem boş odada duruyo petek açık değil
asena0609 Ozgee123 Güneş görmeyen bi yerde saklayabilirsin koş geldi kombi yakarsınız diye düşünüyorum eğer balkonda yeriniz varsa ya da serin bi odanız kombi dolabının içi bile olur daha mantıklı olur banyonuz çok sıcak olmuyosa orasıda olur