Sedauzunbekiroglu Selam hanimlar 37+2 haftalik hamileyim bi kac gundur asiri artan bi akinti var neyden kaynakli cogalmis olabilir acaba bilgisi olan var mi
Sedaa_ Sedauzunbekiroglu Bende de aynı sorun var 2-3 gündür arttığını fark ettim sebebi nedir acaba bu arada bizde 37+2 yiz ☺️
birannebirfurki Sedauzunbekiroglu 1 hafta önce grip atlattım beyazla sarımsı karışık sıvı bi akıntım oluyo koku yok 29+5iz bizde
Sedauzunbekiroglu Sedaa_ ismimiz de haftamizda ayniymis 🙂 bilgisi olan biri yazarsa diye bekliyorum bende. Dogum yaklasinca oldugunu biliyorum ama cok fazla olunca neden olur bilemedim
Sedaa_ Sedauzunbekiroglu Aynen canım :) Bi arkadaşım da son zamanlar arttı birkaç gün sonra doğumum oldu demişti açılmanız falan var mı
sinoli Sedauzunbekiroglu Doğum yaklaşınca mı artıyormuş? Bende 37’ye doğru gidiyorum ama çok yoğunlaştı enfeksiyon mu kaptım diye düşünüyorum ama herhangi farklı bir yerde de lavaboya falan da girmedim bilemiyorum 🤷🏻♀️ Bende bekliyim bari burda ☺️
Sedauzunbekiroglu Sedaa_ cati muanesi henuz olmadim sali gunu kontrolum var o zaman olucam sizin var mi acilmaniz
Sedaa_ Sedauzunbekiroglu 35+4 de çatı muayenesi olduğumda 2 cm açılmam vardı hala aynıydı bende Salı günü gideceğim bakalım :)
Sedaa_ Sedauzunbekiroglu baskı değil de gaz sıkışması gibi ağrı oluyor geçiyor bi ishal olur gibi oldum bi kabız olur gibi bağırsaklarımdan ses geliyor bende anlamadım 🙈