Maviboncuk52 Merhaba anneler tırnak törpüsü veya tırnak makası mı siz hangisini tercih ettiniz hangisinden memnun kaldınız
Sellmaseellma Maviboncuk52 tırnak makası tercih ettim törpü ile de fazla kaçabilir en iyisi makas ile dikkatli kesmek
Maviboncuk52 Karman34 beni de korkutuyor aslında hatta törpü almayı düşünüyordum arkadaşım da törpü tırnağına zarar verir dedi ikilemde kaldım
Karman34 Maviboncuk52 ne bilim ben kullananlardan negatif bir dönüt hiç denk gelmedik açıkçası bakalım kullanıp göreceğiz
Vera09 Maviboncuk52 tırnak makasıyla derisini çok az kesmişim hem de çok dikkatliydim😞😭 anında törpü aldm
minik_koala_ve_annesi Maviboncuk52 makas bence keserken bile eli kipir kipir torpuyle hic yaptirmaz bence
nilsmomy Maviboncuk52 ikisini de aldım ilk doğdu tırnakları bayağı uzundu törpü olmadı kestim sonra kesmeye gerek kalmadı hafif uzayınca törpüyle hemen hallediliyor zaten
Zeynep_Asellll Maviboncuk52 Şu an evde değilim, eczaneden almıştım canım Bebedor markası. Trendyol da vardır bir bak istersen