betuloflu Bugün muayeneye gittim hafta sonu çok sancım vardı. Kendı doktoruma gittim çatı oldum 2 cm açılma var Doğumun başladı deri ama sancın olunca gel. Suni sancı vermek istemiyorum sana deri sancılarım normaldi güzel dedi şimdi eve geldim bide suyum azalıyormuş ama görünürde su yok. Bebeğimde Doğum zamanı büyüklüğünde dedi beklemedeyiz sancı olursa gel dedi
BurcuakirGlec betuloflu kaç haftalıksın Ben 36 yım geçen hafta persembe gününden itibaren 3 cm acılmam var 5 gündür bekliyorum bugün tekrar gittim sabah hala 3 cm suyum normal dedi 2800 kg hiç sancı yok sadece belim çok agrıyo
betuloflu Böyle olan var mı bu hafta kesin Doğum yaparsın sen dedi. Açılma olması için ne yapabilirim anneler
BetuLenes betuloflu benimde geçen perşembe 2 cm açılma vardı hala beklemedeyim arada yalancı sancılarım oluyor oradan başka hiç bi şikayetim yok
sevsonsuza betuloflu 3litre su ic banada 35hafyalkken dediler ama 3hafta gecti hala her an dogacak dogamadi😁sancm olsada bnde gitsem bnmde aciklik var denildi
Songulkip95 Bende 37+4 üm bebeğim 2 hafta önden gidiyor cuma kontrole gittim salı mutlaka gel dedi tek farkımız benim acilmam yok bebeğim en son 3900 gr di 4 u geçerse sezeryan yapıyoruz dedi dr bakalim yarın bana ne dicek hadi bakalim hakkımızda hayirlisi
Songulkip95 Vallahi bende bilmiyorum normal beslendim son üç aydır ben kilo almiyorum kızım alıyor aslında ben normal doğum taraftarıyım ama böyle giderse sezeryan olucak araştırma hastahanesine gidiyorum bakalim hayirlisi saglikla gelsinlerde
betuloflu BurcuakirGlec suyum azalıyormuş canım 2 cm açılma var ver iki gündür sancı cekıyorum yine başladı
betuloflu sevsonsuza bende sancı var canım bide suyu azalmış bide Doğum halindeymis 40 haftalık bebek gibi dedi kilosunu soramadım zaten korku ile ağlamaya başladım 😂
sevsonsuza betuloflu bende aglamistim😂simdi dogsun istiyorum suan alta vuruyor karnim sert karnimin bir tarafi agriyor ama belimde bsy yok yine ve yine kandiriyor bu cocuk beni😑
betuloflu sevsonsuza yok bende baya agrı oluyor bakalım eğer sancım yoksa Çarşamba yine gel deri suyum da azalıyor ya. Gelsinler tabi😂