cansualisa Kızlar kestane almış kayınpederim biri söylemiş bebeğe kilo yapar diye. faydası var mı bebeğe nasıl tüketiyorsunuz hamileyken ilk defa tüketicemmm aydınlatırsanız sevinirim.
Bernnnaaaa cansualisa kaynatıp yedim tüm hamileliğimde öyle kilosu da çok değil hep günü gününeydi 3300 doğdu 🙂
Bilgelihayat cansualisa evet bebeğe kilo aldırdığını geçen gün bende duymuştum, zaten bi zararı yok yiyebilirsiniz. En sevdiğim şey benim 🤤
Mustafayigitvebeytugannesi Melegimm_ aynen biz sobası olmayanlar öyle yapıyoruz 😊 ama sobanın tadını vermiyor bana göre. Annemlerin sobası var gidince abim hemen kestane alır sobaya koymak için sağolsun oğlumda çok seviyor ondan heralde benim için değil sanırım 😂😂
nurefsanakbulut cansualisa kestane mi hayır hiç sanmam boş bir gıda onu boşver aşkım sen günde bir kilo muz ye üstüne de 1 litre süt iç missss gibi ay yüzlü tombalak bişey doğar 😂 ben 1.5 kilo falan muz yiyorum 😂 en çok kaşar ve muz kilo aldırır bebişe
2022bebeki cansualisa Kestanenin glisemik indeksi yüksek bir ürün çabuk şekerinizi yükseltir. Bebek kilosuna faydası olur mu bilmiyorum ama size kilo olarak dönebilir fazlasi🙈