Bal_1604 Selam herkese miğde bulantisi için bir çözüm yolu olan varmi ? Prilam verdi doktor amq hiç bir şekilde etki etmiyor onu icerken bile migdem bulaniyor
K1-fatma Bal_1604 yeni kullanmaya başladıysanız başlarda öyle oluyor ama sonra dan etki ediyor. Ben onun sayesin de atlattım gece yatmadan önce 2 tane içiyordum doktor hatta gündüz de devam ederse 1 tane de gündüz içebilirsin demişti ama 2 tane yetiyordu
arirangg Bal_1604 geve yatarken iki tane prilam, sabah da 1 tane zofer içiyorum. Bu ikisi birlikte işe yaradı bende
2022bebeki Bal_1604 Prillam gözümün bebeğiydi benim gece yatmadan 2 tane içiyordum. Prillamdan fayda görmüyorsaniz zofer i sorabilirsiniz doktorunuza
yasemin1622 Bal_1604 ben de aynı durumdayım prilamı günde 3 kez içiyodum yine de faydası yok serum taktırabilirsin zoferi her doktor önermiyo yine de bi sor doktoruna istersen
Bal_1604 2022bebeki günde 1 tane verdi doktor prilami zofer için konusucam onun daha etkili olduğunu duymustum ama ilk 3 ayda kullanılmaz yazıyor internette
2022bebeki Bal_1604 2 tane yetmezse 3 tane bile kullanilabiliyor gün içinde prillam. Zofer ilk üç ay için en etkili ilaç asil doktorunuza sormanizda tabi ki fayda var
arirangg Bal_1604 Bana gece yatarken 2 tane iç, sabah da 1 tane zofer iç, dedi. Ben bazen 1 prilam içiyorum ama fark ediyor, midem bulanıyor. 2 içtiğim zaman daha iyi
Nisagk yasemin1622 arkadaşlar prilam aslında hikaye gerçekten bulantı yaşıyorsanız şiddetli ne prilam ne başka bişey işe yaramıyor ben 14.haftaya karar abartısız sürekli kustum hastanelerde geçirdim serumlarla prilamın hiçbir faydası olmadı kusman gerekiyorsa kusuyorsun önüne geçilmiyor ne leblebi ne çubuk kraker herkes hamileliğine göre değişir ama şiddetli bulantı yaşıyorsanız mecbur kusuyosun başka çaren olmuyor😒 Allah kolaylık versin 14. Haftada bulantılarım kendiliğinden durdu 15+4 olduk artık
Nurcanben Bal_1604 ay benimde ya ölüp ölüp diriliyorum nasıl bir şey bu mahfetti beni umarım geçer ya hep sürmez böyle
Nisagk yasemin1622 kesinlikle iyi geliyordu serum almasan gerçekten bayılıp kalırdım serum almama rağmen 5 kilo vermiştim ki zaten çok şiddetli kusan gebelere serum öneriliyor toparlıyor
Nisagk yasemin1622 hatta çok kilo vermişsen toparlaman için şekerli serum veriliyor bünye düşmesin diye
Nisagk Elif57 inşallah canım kaçıncı haftada kesilir bilmiyorum ama kendiliğinden bir anda kesiliyor çok ilginç şekilde 15-16.haftada kesilir inşallah
yasemin1622 Nisagk ben de daha 9. haftada 4 kilo verdim serum taktırıyorum 2 günde bir ama bulantıma iyi gelmiyo sadece vücudum sıvı kaybettiği için toparlanmak için taktırıyorum halbuki içinde bulantı için ampulde var ama kesinlikle serum kesmiyo bulantımı