MasaAll Kızlar acil cevap istiyorum lütfen Mağazalarımıza şimdi emzirme atleti mi sutyen ve daha kullanışlı
Tunakyl31 MasaAll ben ikisini de aldım evde atletle dolaşırım dışarı çıkınca illa ki sutyen olacak diye
Karman34 MasaAll ben südyen aldım canım e bebekte indirimde bu gün aldım uygun düşünürsen ordan al 👍🏻
minik_koala_ve_annesi MasaAll sutyen daha kullanisli atletlide alsim ama biraz kapliydi o yuzden katlama acisindan rahat olmadi cekmeye koymak icin duzen sorunu varsa sadece sutyen😇
Asyabuse En iyisi memelere özgürlük 👻👻👻 ay şaka bi yana bende bugün baktım da hiçbiri rahat gelmedi eski tip hani şu nenelerin giydiklerinden alasım var mis gibi penye 🙈
2022bebeki MasaAll Atlet aldim bir kaplı bir kapsizlardan dışarı için kaplı keşke daha ucz olsa hep ondan alırım 🤣 Emzirme sütyeni yerine sporcu sutyenlerim var onlari kullanicam
Tugbaysima Ben de emzirme sütyeni aldım ebebekten doğumdan önce de kullanıyorum çok rahat diğer sütyenleri takamadım göğüsler büyüyünce emzirme sütyenleri çok ideal atlet olmasa da olur