Sehrbnon122 gullsu_ cok mu zorlanıyor sun kalkamıyor musun kuzum ben ayaga kalktığım gibi tuvalette rahatlıkla yapmıştım
prensannesii_ gullsu_ canim lahmacun yaptr yoksa çıkman cok zor olur bende tuvalete çıkamadım diye eve göndermenizi doktorum sonra lavma yapmışlardı çünkü zorlamaman gerekiyor ameliyat yerin agrir
KayraVeAnnesi_06 gullsu_ Bol bol yürüdüm . Gaz İçin sakız çiğnedim zorlanmadım Tuvalete 3 gün sonra çıkmıştım ama zorlamadım kendimi kabızlık yoktu
gullsu_ KayraVeAnnesi_06 hayatta kabız olmamıştım ama gaz ve diğeri olmuyor dikiş yerim bile şişti ben ne yapacağım bilmiyorum
cansualisa gullsu_ kayısı suyunu iç birde ye bak nasıl çıkıyorsun he birde sakız çiğne falımmmmm arkadaşım çok rahat çıktı 😀 bende 2. Denicem
gullsu_ cansualisa neler neler denedim komposto kayısılı meyve suları su sakız zeytin yağı v vs çıkmıyor :(
Dark gullsu_ yürüyün sürekli biryerden sonra çıkar Ama çok rahatsız ederse lavman yaptırabilirsiniz Ayaklarınizi ısıtın
KayraVeAnnesi_06 gullsu_ Gaz yürüyüşle ve sakız dediler bana 12 saat sonra oldu bana maden suyuda denilmişti bir deneyin isterseniz Ama benim tuvaletim gelmedi , 3.gün geldi ama onda da zorlamadığım için sıkıntı yaşamadım Sizde inşallah biran önce atlatırsınız
gullsu_ Hepinize teşekkür ederim hepsini hemen hemen yaptım ama devam edeceğim olmadı yarın doktora gideceğim yaptırtıtacm