pinar_033 Hanife12_ 19+5 iz bizde minik bir kızım olacak insllah 🥰tembel olacak hareketlerini otle bir hissetmiyorum dalgalanma oluyor karnımda 🙂
Tanembebek5 Hanife12_ erkek 💙🥰🧿 17+2 deyim. Mide yanmalarım var ama benden kaynaklı baharatlı yiyorum ve turşu 😍😁 azalttım birazda yğne yanmalar var 😅
nurefsanakbulut Hayatanne benim kız da küçükken öyle diyorlar dı bende şuan seninle aynıyım yaaa hiç bir şekilde hissetmiyorum
elvinimmm 21+5 kızım olcak 🤣hamileligim cok guzel gidiyo ne bi agrim var ne bi bulantı yaşadım 🤣sadece kızımı özledim biran önce hastaneye gitmek istiyorum ayin 6sinda detayliya gircem
Hayatanne nurefsanakbulut ben çok hissediyorum ama 20 hafata öncesine kadar bende hiçbir şekilde hissetmiyordum 20 olduk kıpır kıpır içimde ogluşum durmuyor yerinde
Smelt Selam benim kız 21+6 da geziniyor sürekli aşırı da kilo aldım sürekli yiyoruz psikolojim bozuldu😖 gördüklerinde ohaa çok büyümüşün diyorlar hal hatır sormadan insan içine çıkamıyorum😩
Aysehsdmr Smelt ya şu insanların lafları yok mu çok kızıyorum ya 😠 alacaksın tabi çok normal. Sen boşver hamileliğin tadini çıkar 🥰
Betul_1 Bende 19 olan zaman 20 yi bekleyelim hareket için bazen kıpırdama oluyor gibi net değil ama cinsiyet te öğrenemedim daha
Betul_1 Kontrole düzenli giderim ilk üç ay belli değildi 15 hafta düşük tehlikem oldu baya kötüydüm o zaman ben bebeğin sağlığı dışında hiçbir şey merak etmedim doktor da kendi söylemedi
Hanife12_ Betul_1 dedim kendime , sağlıklı doğsun. Sağlığı yerinde olsun kız erkek isterse dünyanın en çirkini olsun ama yeterki sağlıklı bir şekilde doğurayım. İnsan çektiğini biliyor çok iyi anlıyorum seni