Linhkp Eşim ne isim bulsam beğenmiyor en son poyraz ismine karar verdim hayır diyor olmaz tamam sen bul o zaman buldum zaten Memati, Abdülhey,polat Alemdar daha bazılarında hatırlamıyorum 🤣🤣kizsam mi gulsemmi bilemedim ciddi ciddi diyor bu arada 😳
MadameHappy34 Linhkp 🤣🤣 benim ki de aynı aynı buaralar kurtlar vadisi izliyoruz oradan isim öneriyor.
ezgikrby Linhkp bu postu görünce aklıma Müge Anlı’ya çıkan ve kendini Ezel Bayraktar yapan adam geldi shdjjd
SuperMom3 Linhkp dalga geçiyorlar 😂eşim gebelik boyunca karnımı abdülrezzak diye sevdi sonra benim istediğim ismi katmış maksat sinir etmek 😂
Ymrdmr Aklıma benim kaynanam geldi Mustafa Hüdai diye tutturmustu ozamanlar tabi ben dinlemedim eşimde çok saçma isimler bulmuştu sonuç olarak iki oğlum var biri poyraz diğeri Rüzgar kisinide ben koydum üçüncüyü de ben koyucam çünkü bütün sıkıntıyı biz çekiyoruz Poyrazlar fazla hareketli oluyo isimdenmi bilemem ama hayırlısı olsun canım hakkında🥰🥰
Ymrdmr Benim arkadaşım kocası kayınpederinin ismini koycak diye dikişli dikişli tek başına nüfus müdürlüğüne gidip kendi cikarttirmisti kimliğini 😀