go0357 Arkadaşlar perinatoloji takipli olanların doğumuna takipli olduğu perinatoloji doktoru mu giriyor bilginiz var mı?
zeynozey go0357 merhaba ilk doğumda zeynep kamil hastahanesi perinatoloji takipliydim. Doğumuma takip eden doktor girmedi hangi doktor nöbetçiyse o girdi..
Nilosfirarda19 go0357 perinatolog takipliyim doğumuma kendi doktorum girdi şu andaki gebeliğimde de böyle olacak nasipse 💐
go0357 Sisife memnun musunuz doktordan normalde benide bezmialemin fatih ek hizmet binasındaki Nuriye hoca yönlendirdi ama malesef randevu alamadım bezmialemin perinatoloğuna bende cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine gidiyorum perinatoloji doktoruna 🤷🏻♀️
Sisife go0357 ben çok çok memnunum serdar hocadan. Hatta aklım çıkıyor ani doğum olur da kendisi kongrede mongrede olur başkasına kalırım diye :) ama zor randevu bulunuyormuş sanırım :(
go0357 Sisife siz ne için perinatoloji takiplisiniz ben kistim var diye ama şükür basit bir kistmiş🙏🏻
Sisife go0357 tek yumurta ikiz gebeyim ben. Riskleri olduğu için en başından beri perinatologla devam ediyorum. Size de çok geçmiş olsun. Sağlıklı bir doğum dilerim :)
go0357 Sisife anladım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻♥️ çok teşekkür ederim 🌸 bu arada Mehmet Serdar Kütük mü doktorun isim soyisim🤗
go0357 Sisife muayene ücreti nedir sigortalıya ve doğum ücretindende bilginiz var mı 🤗 çok soru soruyorum kusura bakmayın 🫣
Sisife go0357 estağfurullah :) muayene ücreti 800 oldu. Doğum ücreti hakkında henüz bilgi almadım ama 11-12 civarıymış sanırım
go0357 Sisife anladım çok teşekkür ederim bilgilendirme için Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı 🙏🏻🥰
dlndln Hanımlar perinatolojiye doğum doktoru mu yönlendiriyor bilgim olmadığı için soruyorum isteyen tedbir amaçlıda gidebiliyor mu ?
Aysedugme dlndln ben perinatologa gidiyorum ilk günden beri özel bir durumum yoktu ama hamilelik boyunca olmayacağı anlamında gelmiyor o yüzden en baştan öyle tercih ettim birinin yönlendirmesine gerek yok direk öyle bir doktora gidebilirsiniz