Yagmurerol Yarindan itibaren tam 13 haftalik olucam. 7.haftamda baslayan kusmalarim hala devam ediyor. Hatta uzerine bide asiri yorgunluk,halsizlik,bas agrisi eklendi. Tüm günümü yatakta uzanarak geciriyorum. Kahvaltimi yaptiktan sonra bidaha bisey yemek istemiyorum midem kuculdu artik. Ufacık sey beni asiri doyuruyor. Ama bu durum bebegime zararli mi bilmiyorum. Yemek yiyemez oldum. Napmam lazim😞 ne zaman gecicek bu durumum😞 öneriniz var mi ? 😞
Msalbyrk Yagmurerol bnm 16. Haftama kdar devam etmsti. Gecmesini beklycen canm cok kotu zmanlar ama geciyor🙂
nisanisa Yagmurerol benim 15.haftamda bi anda geçti canım bende şaşırdım hatta yemek yapıyodum yine fenalaştim bi duşa gireyim dedim bi çıktım bulantım geçti ve bi daha olmadı sabret allah büyük inşallah geçicek bende aynıydim sürüngen gibiydim kendimi çok kötü hissediyodum zayıflamistim hatta 3kilo ama doktorum bu zamanlarda normal bebeğe zararı olmaz ama tabiki de gıdasiz kalmamalisin demişti bi keresinde çok gıdasız kalmıştım midemde hiç bişey kalmamıştı artık sarı sarı şeyler kusuyodum doktorum bana zofer diye bi mide ilacı vermişti bi sabah içiyordum bi sabah içmiyodum öyle öyle en azından mideme bişeyler giriyodu sende doktoruna soyle eğer hiç bişey yiyemiyosan
ikizlerimveannesi Yagmurerol az kalmış canım sabret tam 15 te rahatladım ben 13 kilo verdim ama tamamen geçmedi hala kusma bulantı var eskisi gibi değil tabi ilk dört ay bebek için hiç endişe etme o zaten senden alacağını alıyor aç kalsan bile 🤗
Yagmurerol nisanisa ay bende oyle 3 bucuk kilo verdim sirf korkumdan zorla agzima meyve falan atiyorum ama halim hic yok. İnsallah gecer bir an once 😞
Merwe60 Benimde 5 aya kadar devam etmişti ilk iki ay 7 kilo verdim sonra hiç kilo almadım 5 ay dan sonra almaya başladm ama doktorlar kussanz bile yiyin diyorlar biraz kendini zorlaman gerekiyo sanırım
snmatas Yagmurerol Canım şuan bebek senin yediklerinden ziyade kanından besleniyo o yüzden bebeğe bi zararı olmaz tabi yinede yemeye çalış benimde ilk 2 ay bu şekildeydi kahvaltı bile yapamazdım hep bi bulantı halsizlik vardı çok şükür şimdi geçti tavsiyem bulantın olduğunda patates haşla biraz tuzla ve onu ye hem mideni bastırır hem tok tutar aç kaldıkça miden daha fazla bulanır çünkü geçince de güzel bi çorba içersin yoğurt falan yersin umarım en kısa zamanda geçer😌
Yagmurerol snmatas o corbayi yapmaya bile mecalim olmuyor bazen 😞 artik aksamdan yapmayi dusunuyorum ertesi gunun yemeklerini. Cunku aksamlari daha dinc oluyorum
nisanisa Yagmurerol korkma bi iştahın acılcak sonra nerden açıldı diceksin 😊 aç karnına meyve yeme mideni daha kötü yapar ama ben mesela muzu çok severdim normalde o aylarda aç karnıma yiyodum bari muz yiyeyim diye hemen kusuyodum şuan tiksindim muzdan ağzıma bile koyamiyorum
Merwe60 Yagmurerol biran evvel geçer inşallah meyve cok faydalyms bu arada ilk zamanlar yemekten cok meyve yiyordum bende bunların hepsini bebeklerimizi kucagmza aldgmzda unuturuz zaten Rabbim hayrli doğumlar nasip etsin inşallah
ikizlerimveannesi Yagmurerol evet ikiz olduğu için biraz ağır geçti benim ilk aylar hastanede falan yattım bir süre aşırı kusmaktan 🙄
Cannur Yagmurerol biraz zorlayıcı bi surec canım ama yapabilecegin birsey yok sen yinede zorda olsa ara ara atıstır ki bebege besin gitsin 😊 bu zamanların gecince istahın artınca ozamanda bu gunlerini ozlersin 😊😊
pamuksekerinannesi Yagmurerol İlk 3 ay bebek anne deposundan beslenir.. Ben 4-4.5 ay nerdeyse su içsem istifra ettim.. Hatta sokağa çıkamaz haldeydim 20 dk lık yolu arabayla abartmıyorum 1 saatte gidiyorduk.. E-5 yol kenarında 3-4 defa durup kusuyordum🤦🏻♀️ 2. Trimester da azaldı ve geçti son 1.5 ay yine bulantılarım başlamıştı 😞 Ama ben zorla da olsa kussam da bişiler yiyordum.. Sende yemeye çalış cnm.. İnşallah en kısa zamanda biter bulantıların🙏
Yagmurerol pamuksekerinannesi seninde baya zor gecmiss ya. Olabildigince zorluyorum ama o kadar halim yokki mutfaga gitmek bile zor geliyo
pamuksekerinannesi Yagmurerol Valla çok zor geçti cnm.. Ağlaya ağlaya kusuyordum nefes alamıyordum resmen😞 Ama doğsun amannnn diyorsun kuzuma değermiş bütün yaşadıklarım😍
Yalinn8 Yagmurerol benim de 8-16 arasi fenaydi, 17 ye gecerken bicak gibi kesildi, insallah oyle olur,bana hic bise fayda etmemisti, vitaminlerini aksatma enazindan depolarin saglam kalsin