Koala22 Selinactr ben 8+0 haftalık oldum şuan.Sabahları kalktığımda üç kere öğürüyorum kusma vs. Hiç olmuyor.kahvaltıya geçiyorum direkt.koku hassasiyetim çok az var.Kasık ağrılarım azaldı çok şükür.Uyku durumu aşırı var.24 saat uyuyabilirim🙈
Derya2209 Koala22 bende aynen… 🥺Geceleri sabaha kadar Mide bulantisi cekiyorum Sabahlari ögürme cok… Kasik agrim Gitti ara sira batma oluyor. Uyku hala var. Koku hassasiyetim cok suan🥺
Derya2209 Candan_13 agiz tadim benim de cok fena🥺gitmiyor o agzimdaki tat… Bi önceki hamileligimdede vardi 16 ci haftada gitmisti
sumeyraacyg 8+2 haftalığım dün kalp atışını duydum çok şükür, belirti olarak kendimi hamiş hissetmiyorum ne bulantı , kusma vs hiç bir şey yok umarım hep böyle geçiririm 🤩
HVS_23 Benimde 10+2 sadece sabahları hafif bi bulantım oluyo bide göğüs hassasiyetim var onun haricinde başka bi belirtim yok inşallah hep böyle olur😊
rachelgreenn 8+0 soğuk algınlığına yakalandım maalesef doktor dinleneceksin organ gelişimi zamanları antibiyotik başlayamam dedi çok fenayım