CmreKsidar Ne yesem ne içsem midem yanıyor önerileriniz var mı? Herşeyi korkarak yiyorum artık. Ne iyi gelir ne yapmam lazım
Hallerimvarbenim CmreKsidar Bana gavisconda sütte soda da hiç birşey fayda etmiyordu çok ilerlemişti artık yemek borum yara olmuştu kusarken kanıyordu rennie duo şuruba başladım şükürler olsun dünya varmış
2022bebeki CmreKsidar Soğuk süt,maden suyu, yeşil elma, leblebi, fermente elma sirkeli su bildiklerim 🤞
CmreKsidar Hallerimvarbenim valla doktoruma sorayım en iyisi hangisini önerirse onu alayım ise yaramazsa burda yazanlardan deneyeyim mahvoldum yemek yemeye korkuyorum
Tugbaysima Ben şurup içerken mide bulantısından şurubu bile geri çıkarıyordum rennie çiğneme tableti çözüm olmuştu şurup içemezsen onu yazdırabilirsin kadın doğum doktorları yazıyor
Arzu_uu CmreKsidar canım yoğurt ve süt kesıyor birazda olsa ben su içsem yanıyor migdem yoğurt yıyorum azalıyor yanma hissi
CmreKsidar Arzu_uu gerçekten çok zor 4 ay mide bulantısı yaşadım şimdide mide yanması insallah fayda eder