Twinsmelek esmerella37 merhaba 13 haftalık ultrason görüntüsünü atsam bana da tahmin yapabilir misiniz şuan 5 aylık hala öğrenemedim
Kahyaasena Keseden cinsiyet asla anlaşılmaz öyle olsa doktorlar erkenden cinsiyet soyleyebilir di cinsiyet iki bacak arasında çıkıntı olup olmadığına anlaşılır keseyle alakası yok ( Ebe) yim
noluyosanagenemiross Kahyaasena merhaba Sena hanım ikili tarama testinde doktorumuz kız daha ağır basıyor dedi yanılma payı olabilir mi? Çünkü bebeğimiz çok hareketliydi bi ara hatta ekrana doğru döndü yüzünü. ☺️
kbra19 esmerella37 kesin doğru çıkıyor mu sizin ? Size baktırdım diğer iki kızımın ultrasonlarına baktım mesela özellikle ilk olanlara Biri yuvarlak biri fasülye gibi Halbuki ikiside kız bu kese olayında bence Çin takvimi gibi birşey ☺️
Damla esmerella37 %100 doğru değil ama sonuçta illaki yanılma payı var banada erkek dediniz kızım oluyor mesela gerçekten en önemlisi bacak arası 😊
esmerella37 kbra19 cnm kese kucukken farklı olur buyudukce belli olur yani blmiyorjm benm genelde tutuyor tahmınlerim
Mizginyvz nebakiyonkomikmi medilıfe bağcılar hastanesine mi gidiyorsun sana bir kaç sorum olucak eğer izin verirsen
Kahyaasena noluyosanagenemiross doğru olabilir evet ama kesin sonuç için 16 haftayi geçmesi gerekir ben kendim de hamileyim 17+4 de öğrendim kızımı kesin sonuçlarla
noluyosanagenemiross coolmother bakalım doktorum kız daha ağır basıyor dedi merak ediyorum çekişmeli bişey 😁