ezgusscom Merhaba anneler, Çınarlı hastanesinde detaylı ultrason ve şeker yüklemesi yaptıran var mı? Bilenlerden cevap bekliyorum ❤️
yagmur50 ezgusscom detaylı ultrason yaptırdım Hasan Anıl beye çok ilgiliydi çok güzel geçti ücretide 850 tl şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptıracağım
yagmur50 ezgusscom doktorum onur bey kendisinden çok memnunum kabul eder tabi onluk birşey yok zaten 🥰
ezgusscom yagmur50 yaa bende Reşat beye gidiyorum detaylıyı bile devlette yapasım vardı da randevu bulamam diye düşündüm
Httrkmn yagmur50 merhaba ben egepole gidiyorum ama fiyatları o kadar arttı ki sanırım cinarlı da bu doktoru deneyecegiz. Güncel fiyatları nedir
yagmur50 ezgusscom devlette yaptırabilmek için takipli hasta olmanız gerekiyor yani ben öyle biliyorum bi araştırın yinede isterseniz
ezgusscom yagmur50 yok zaten geç kaldım bu haftaya hastaneye gidip yaptıracağım, ama şekeri yaptırabilmek iyiymiş sağlık ocağında. Fiyatlar da piyasa fiyatlarına göre düşük geldi 1500₺ ye yaptıranlar gördüm 🙈
yagmur50 ezgusscom evet canım aynen en uygun hastane zaten boşu boşuna şeker yüklemesinide dışarda yaptırma sağlık ocakları yapar 🥰
Yaren355 1 ay olmadi alsancak mr hastanesinde yaptirdim ben detayli 750 tl verdim zamlandiki bilmiyorum ama
yagmur50 Httrkmn güncel fiyatlarından haberim yok henüz randevum 12 ocakta ama telefondan hastaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz
Httrkmn yagmur50 350 tl olmus muayane ücreti siz kaçıncı haftanızdasınız onur beye ramdevu aldım memnun musunuz bende trombosit düşüklüğü çıktı ve kalp rahim teşhisim var 32 deyim ve maddi acıdan egepolun yeni fiyatlarını karsılayamayacagımız için denemek istedik
yagmur50 Httrkmn ayy o kadar olmuş mu 🤢 çok memnunum onur beyden daha önceden 2 kaybım var en başında gitmediğim için çok pişmanım bende de pıhtılaşma var her şeyin önlemini alıyor gayette ilgili tavsiye ederim ben şuan 23. Haftadayım
Httrkmn yagmur50 saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah biz de memnun kalırız 34. Haftamda gidecegiz komtrole
yagmur50 Ummu1234 ben daha gitmedim bu sene randevuya 12 ocakta randevum ama bi postta gördüm 10 bin yazmışlar bakalım 12 ocakta bende sorcam