humeyraa Merhaba kızlar bugün kontrolum vardı doktorum günü geçtiği için yatış yapmanı öneririm bende bugece nobetciyim dedi. Ama ben kendi sancılı beklemek istedim iki gün daha bebeğin durumu iyi olduğu için doktorum da eğer birşey olursa neden yatisimi yapmadın deme ama dedi. İki gün sonra tekrar gel dedi yine suniyi önerir o günde sanırım napmaliyim doğumun başlaması için 😔
Deletedmom434 humeyraa Merhaba🤗 çubuk tarçını kaynatıp çay yapmayı günde 2-3 bardak içmeyi deneyebilirsiniz sancıların gelmesine yardımcı olabiliyor.. birde adaçayı var onuda yine 2-3 bardak şeklinde içip deneyebilirsiniz
Veco humeyraa merhaba bende aynı durumdaydım riske atmamak için 40+2 de yatışım yapıldı suni sancı verildi 6 saat ama vacut kabul etmedi mecburen sezaryan oldum bence doktorunuzu dinleyin 😉
humeyraa Defnemmm2301 yürüyüş squat yapıyorum merdiven çıkıyorum muayenede 1 cm açıklık vardı ama sancim felan yok
Defnemmm2301 O zaman doktor u dinleyin sonradan keşke dememek için inşallah hayırlısıyla güzel haberlerinizi alırız 😊
Deletedmom434 Hayalll eğer gebeliğinizin haftası küçükse zararlı çünkü rahim kaslarına etki ediyor ama doğuma yakınsanız sancıyı kolaylaştırdığından doktorlar bile öneriyor
humeyraa Veco anladım Çarşamba kabuk edicegim o zaman mecbur. Bende suni çekip sonra sezaryan olmaktan da korkuyorum 😐