Emali 25 haftalık hamileyim idrarımı yaptıktan sonra bazen beyaz süt gibi akıntı sanırım o geliyor acaba hiç başına gelen var mı? Sizce neden oluyor🙄
Deletedmom434 Emali hamilelikte bu tarz akıntılar normal ama sarı yada yeşil akıntı olduğunda enfeksiyondan kaynaklı oluyor🌸
Asenaseckin Emali benimde ayni doktoruma danisdim bana vajina bolgesinden fitil verdi kullandim ise aradi simdi ise sadece hafif akintim oluyor
Seyymaa Emali Bendede oluyo doktoruma sordum kokusuz beyaz olduğu sürece sorun yok dedi. İdrar tahlili yaptırdım enfeksiyon vs görülmedi.
ozgul23 Emali doktora gorunun benimde aynı şekildeydi hafif enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi doktor
Emali Deletedmom434 herhangi bi enfeksiyon belirtisi değildir dimi çünkü ben yaklaşık 2 hafta önce idrar yolu enfeksiyonu yaşadım üromisis kullandım enfeksiyonla alakalı mıdır ki🙄
Deletedmom434 Emali tekrardan idrar tahliline baktır kuzucum çünkü hamilelikte bu tarz akıntılar normal karşılanıyor fakat enfeksiyonun geçmediysede artış gösterebilir akıntında
Serii Bazen benden de geliyor buraya da yazmıştım beyaz kremsi sonra doktora sordum çok normal artık dedi artık sona yaklaştığım için sanırım