aslicerkan Melekgrp aynen bizde de öyle heyecan mutluluk hepsi var bizde 28+4 bakalim hayırlısıyla kızımızı bekliyoruz herkes saglikla alsin kucagina insAllah 🤗😇
aslicerkan EserNagihanSnmez ay bende de kalca kemigi ağrısı var yastiklarla butunlestim valla kemik ağrısı cok zor Rabbim bizlere sifa versin 🤗
aslicerkan Serife07 aynen oturup kalkarken cok zor oluyor sanki üstüme 100 kilo konmuş gibi ağirlaşıyorum insAllah gecicek bu ağrılarımız sancılarımız 🤗
Serife07 aslicerkan inşallah canım ama benim hiç geçmedi başından beri çektim bu ağrıyı oturunca kalkamamak ağrıdan kalkınca oturamamak allahım kimseye göstermesin
Mhay 30+6 yla bizde burdayız 🤗 Kızlar bişey sorucam ben son 2-3haftadır kilo almıyorum işin tuhafı iştahımda kesildi bebek iyi ama neden böyle oldu acaba bu durum bebeğin gelişimini etkiler mi korkuyorum çünkü geçenn hafta suyun biraz azalmş dedi dr 😕😔
Esncn Bugün 31+0 olduk kızlar gerçekten zaman geçmiyor. Korkuyla karışık değişik duygular var bende de umarım herkesin bebişi sağlıkla vaktinde doğar. ☺