Öncelikle şu an kucağımda kızımı emziriyorum 38. Gününden merhabaaa 👋🏻
Tam 40. Haftamda kontrole gitttim ve ilk kez alttan muayene oldum. Çok kötü değildi ama acı verdi ilk an, doktor uyarı vermek zorundayım artık 3 cm açılman var dedi. Sonra eve gittim ertesi sabah nişan geldi. Ben rahattım gayet yemekler yAptım kekler börekler… Eşim eve geldi nişanım geldi benim bugün dedim ve hafif sancılar başladı ama doktora gidecem kadar değil ama biz acemi olduğumuz için hemen hastaneye gittik. (Aklım yiyemediğim kekte kaldı) ben hala doğuracağıma inanmıyorum çünkü öyle ağrım sancım yok. Neyse nstye bağlandım sancım 60 falan ama ben bi şey hissetmiyorum. Doktor 2 saat yürü çömel kalk dedi yaptım bunları hastanede açılmam 4 cm oldu. Saat gece 12 de yatışım verildi. Ailemle vedalaştım takılarımı falan verdim ama hala doğuracakmıyım acaba diyorum kendime öyle umutsuzum ve doğuracağıma inanmıyorum 😂😂 neyse 4 kişilik bi odaya götürdüler ameliyathane önlüğü gibi bi şey giydim 2 kat bi de hasta bezi sadece çok kötü bi görüntü bu ama gerçekten. ( eğitim Araştırma hastanesi bu arada) damar yolu açtılar sonra sorular sordular falan beni tek kişilik odaya verdiler. Her saat başı kontrol falan bu arada ailenizle görüşmenize izin veriyorlar. Sabaha kadar açılmam olmadı benim ve o odada gerçekten zaman hiç geçmiyor tek başına. Mesai başlamadan son kez ailemle görüşeyim dedim 9 gibi görüştük. Beni bi kez daha kontrol edip suyumu patlattılar. Odama alındım ve bana suni sancı verdiler😬😬 Allahım o neymiş öyle ölüyorum sandım. Çok merak ediyorum kendi sancımda öyle mi olurdu acaba. 2 saat suni sancı yedim ama dayanılacak gibi değil. Bi öğrenci ebe vardı yanımda Allah ondan razı olsun beni hiç yalnız bırakmadı. Elimi tuttu hep. Koridorda beraber yürüdük sohbet ettik. Ben artık dayanamıyorum dedim son kez baktılar veeeeeee doğum başladıııı. Yatağım hemen çatala dönüştü odama doluştu ebeler hemşireler. Elimi ayaklarımı ovdular yaparsın sen diye. Bebeğim bitanem diye hitap ediyorlar ıkınma esnasında bu arada😂😂 ebeyi dinledim hep ve 5 dakika doğumum bitti. İçim boşalınca bir rahatlama geldi ama ben doğuracağıma inanmadığım için titreme aldı beni 😂😂😂2 dikişim var bu arada yırtılma olmaması için kesi attılar. Bu arada kızım 3600 kg 51 cm doğdu. Doğum sonrası da iyiydi benim hemen ayağa kalktım sütümde geldi ama Çeşme gibi değil damla damla emzirmeye çalıştım hep sarılık falan olmadık. Atladığım çok yer vardır kesin sayfalarca yazabilirim ama artık anneyim bu kadar vaktim varrr👻👻👻 hepinizi öpüyorum anne olmak isteyenler ve anne adaylarııı😘😘😘😘