Irem_39 Kızlar 35 haftalık olduk ama hala oğlum dogum pozisyonu almadı sağlığı iyi bir sıkıntı yok ama normal dogum istiyordum sezeryan olmak zorunda kalicam sanirim ilk hamileliğim hiç istemiyordum sezeryan benimle aynı durumda olan var mı dönmesi için yapılabilecek bir şey var mı
2022bebeki Irem_39 Bol bol yürüdüm, Aktif hareket ettim gün içinde. Riskiniz yoksa squat,yere çömelme, eğilip kalkma harektlerini kontrollü şekilde yapabilirsiniz. Bu şekilde 31. Haftada döndü 🤗
BuseAtlasIzler Irem_39 36.haftaya kadar oğlumda doğum pozisyonu almadı bunun için yapabileceğin çok güzel egzersizler var internette bulup doktoruna danışabilirsin bende tam ümidimi kesmiştim ki 37 de kanala yöneldi şu an 39+4 olduk sancımın başlamasını bekliyoruz normal doğum için🙏inşallah gönlümüzce doğumumuz gerçekleşir hepimizin🙏
Cerenyucel Bende naptiysam dönmedi 38+5gunluk olduk hala makat gelis sali gunu sezeryan olacagim kismetse .jmarim sizinki doner donmese bile saglikli olmalari en onemlisi
Aynr1380 Hafta dönmesi için zaten biraz erken . Bebek son ana kadar sürekli pozisyon değiştirebiliyor 38 den sonra illa dönecektir şimdiden stres yapmanıza gerek yok . Sağlıkla gelsin inşallah