Dilaraortacc1 Pablo01 bol bol bacak kramplari mide yapmaları uykusuz geceler yalanci sancılar sayayım mı daha 🤣🤣
Kucuk_melegim Pablo01 hareketleri nasil bu haftada yeri daraliyor mesela bizmki eskisi kadar gumbur gümbür değil
Pablo01 Minigim38 ohh ohh maşallah kolay geçmeyecek desene normal istiyorum doğumu ama çok korkuyorum 🤣🤣🤣🤣
Pablo01 Kucuk_melegim güzel maşallah hareketleri gece daha çok oynuyor yaptırmıyor rahatsız ediyorum mesela beni içimde dönüp duruyor🤣🤣
Minigim38 Kucuk_melegim kasılma oluyor bi anda bebek bi tarafta toplanıyor karnın semsert oluyor o an bi sanci ağrı oluyor biraz dinlenince geçiyor
Pablo01 Kucuk_melegim benim genellikle kasiklarima ağrı giriyor biraz kıvranıyorum uzanıyorum dinleniyorum geciyor
Kucuk_melegim Pablo01 yaa neguzel maşallah bizmkinin hareketleri azaldi yarin randovum var bi ntsye girmeyi isticem
Kucuk_melegim Pablo01 valla bende kendi isteğimle giriyorum burda yurt dişinda 36 haftadan sonra sokuyorlar ntsye
Pablo01 Kucuk_melegim ben ne zaman girerim acaba biraz suyum azalmış yatıp dinlenmem gerektiğini söyledi erken doğum olmasın diye bol bol su icmemi söyledi tabi dinlenemiyorum ben salı günü gidecem bakim ne diyecek
Pablo01 Kucuk_melegim erken sanırım daha birsey demediğine göre sen nerde yaşıyorsun ozelemi gidiyorsunn