YagizAsyaMom Derya341986 birde eşortmanına bak bakıyım oda ıslak mı belki terledin ikisi birden ıslandı. Kokusu var mı bide
Hafizeipek Derya341986 benim yürüyüşü yaptığım zamanlarda oluyor ama ben ter olduğunu fark ediyorum genelde 🙄
Prenseskuzum Derya341986 bendede oluyor. Islaklık bayağı hemde bisey hissetmiyorum .buyuk ihtimal terlemedir.bnde 26 haftalığım ✋
Seresozge Derya341986 bendede oluyor enfeksiyon vardı bende akıntım cok oldugu icin bazı sabahları ılık bi su akıyordu
MerveBeyza akıntıdır canım benim de akıntım çok oluyor kilot ıslak oluyor hep suyun geldi mi anlıyorsun
Derya341986 28 haftalık ama ilk kez gördüm böyle bişey işin ilginci hissetmedim bişey geldiğini falan
deletedmom893 1 ay önce Benimde başıma geldi hatta 3 gün hastanede yattım su mu değil mi anlamak için turnusollu pedle test yapıldı çubuklarda biri negatif biri şüpheli çıktı tekrar yapıldı negatifti doktor ulturosonda baktı alttan baktı su gelmiyor ama bu kadar ıslaklık normal değil bazen yanılabiliyoruz demiştiama sonra akıntı olduğu çıktı ortaya çok şükür bana bir fitil yazdı ondan sonra kesildi ama bende ilk geldiğinde şok olmuştum o kadar fazlaydı istersen medikalcilerden sende temin edebilirsin bu turnusollu pedden ama o su daha farklı bişeymiş o yüzden ben hissetmediysen değildir canım için rahat edecekse al o pedden evde bulundur
Derya341986 deletedmom893 valla cnm iki üç saattir gelen giden bişey yok peçete koydum ıslanmadı bile
mel33 Derya341986 offf o ıslaklık beni bezdirdi zaten.geçen pazar bende acile gittim.su değil dedi doktor yoğun enfeksiyon çıktı.antibiyotik verdi.dün bitti .azaldı bur az canım.o pedde bulamadım ben.
Hafizeipek Derya341986 ter olunca bacak arasında kalan kısımları ıslak oluyo ortası kuru oluyo genelde ben ordan anlıyorum 🙄 saçma bir yöntem ama napim 😂😂
mel33 Derya341986 korkma kuzum inşallah birşey olmaz.idrar tahlili felan yaptır.seni tansiyondan hatırlıyorum.Rabbim şifa verdin....
Derya341986 Prenseskuzum valla doktora gittim doktor nst ye bağladı sancı yok ama sızıntı olabilir diye bu ara bidaha böyle bişey olursa gelin dedi
Derya341986 mel33 cnm baktı bişey yok dedi nst ye de bağladı sancım falan da çıkmadı antibiyotik verdi
mel33 Derya341986 çok şükür canım .çok sevindim.için rahat etmiştir.ne verdi antibiyotik.maşallah bebişine büyümüş.....:)