Zatiye
Ah bana yaşattığını bilseniz. Ben Burcu Betül hocanın takipli hastasıyım ve tüp bebekle gebe kaldım 3 sene uğraştık. 16.haftamda pazar günü sabah 7de yatağım kan içinde uyandım ve haliyle çok kan kaybettiğim için tansiyonum çok düştü ve ayağa kalkamıyordum. Eşim ambulansı aradı ve Medilife’ı istedim benim doktorum orada evet izinli ama en azından ararlar bilgi verirler diye ambulans oraya götürdü. Tabi benden hala kan akmaya devam ediyor kaybettiğim kanın haddi hesabı yoktu. Ali bey geldi ultrasonla baktı bebek iyiydi çok şükür ama bu kanama neyin nesiydi hiç bişey söylemedi ben bebeğime bişey oldu diye tir tir titrerken o orada bize ve acilde benimle birlikte gelen insanları azarlayıp “ bu mu acillik hasta, beni bunun için mi ameliyattan çağırdınız, bu ambulansla gelecek bi hasta değil” diye defalarca söylendi. Sustum, susmak zorunda kaldım çünkü tek doktor oydu mecbur kaldım. Kanamam devam ederken bi iğne vurup eve gönderdi. Ertesi gün burcu hocama gittim muayene etti durumu anlattım. “ Kanaması olan bi hastayı nasıl yatırmaz ,bu riski nasıl alabilir, ayrıca ambulansla ya da yürüyerek gelmişsin bu kimseyi ilgilendirmez, acil yatışını yapmam lazım” dedi çünkü kanamam hala devam ediyordu. 2 gün hastanede kaldım kanamamı kontrol altına alıp eve gönderdi. Ama ben Ali Bey’in bana o gün yaşattıklarını unutmucam ve hastanede kaldığımda şikayet ettim, birde cimere şikayet ettim. Ben orada nasıl korkular yaşadım gözlerimden okunuyordu korktuğum bu kadarı olmaz gerçekten. Umarım başkalarına da aynı şeyi yaşatmadan bir an önce hastane yönetimi birşeyler yapar.