Dark Merhaba hanımefendi, tabi ki içli dışlı olmak zorunda değil, kimsenin böyle bir beklentisi de yok. Tatlı dil güleryüz. Ben zaten o korkuyla sormuşum dalga geçer gibi cevap atıp engellmesi hoş ve etik değil. Tek bir cevap. “Geçmiş olsun diş doktoruna gözükebilirsiniz” derdi. Ben de teşekkür ederim hocam der diş doktoruna giderdim. Terslemesine dalga geçer gibi iğnemelesine gerek yoktu. Numara vermiyorlar ise başlangıçta hastaya, hastane politikamız da numara vermek yok veremem derdi, biz gebeler ona göre devam etme veya etmeme kararı alabilirdik. Hamilelikte en önemli şey güven bir tık daha ilgi. Çok mu zor ? Hasta engellemek ne demek hanımefendi ? Kişiliğine hakaret mi edilmiş, kendisine saçma bir soru mu yöneltilmiş ? Asistanı beni arardı merhabalar ali bey ile aranızda geçen diyalog nedeniyle sizinle devam edemeyeceğiz başka bir doktordan randevu alabilir siniz diyebilir di ? Engellediğini fark etmeyip randevu alıp gidebilirdim, şans eseri engellediğini öğrendim, orada daha üzücü şeyler yaşanabilirdi. Dediğim gibi acil bir olay yaşayıp kendisinden dönüş bekliyor olabilirdim. Ben kolejde öğretmenlik yapıyorum, her veliye numaramızı veririz bazen akıl almaz sorular gelir, ancak bizlere canı olan evlatlarını emanet ettikleri için asla iğneleyici dönüş yapıp kırmayız velilerimizi. Veliyi hiç bir açıklama yapmadan engellememiz söz konusu dahi olamaz. Kabul edelim, etmeyelim ÖZEL SEKTÖR.