Aymehah Arkadaşlar detaylı ultrason şart mı 600 800 gibi fiyatlar. Çok çok gerekli değilse yaptirmayacagim. Fikir almak istedim
Ecrinimleyla Aymehah yok artık hangi hastane bu ben 200 liraya yaptırdım uygun yerlere bak canım aynı şey yani sonuçta o detaylı bu da bence gerekli
Yesimalmila Aymehah kesinlikle sart bazıları yok zaten anne karninda müdahale edilmez zaten ne gerek var diyor. ama bebegin kalbinde veya herhangi bi organinda allah korusun bi problem var doguma o bölüm uzmani giriyor. ve tam teşekküllü bi hastanede dogum yapman gerek zaman kaybetmemek adına. arastirma hastanelerinde de yapılıyor randevu almak zor ama bi deneyin şansınızı
Tosbik Aymehah abuuuuu çok pahali o neymiş öyle ev kirası gbi. Devlet hastanesi bedava. Bende özelde yaptrdiydim ama 110tl di bizim.
Defnemmm2301 Ben 50 liraya yaptırıdım valla pahalı diye düşünüyordum ben çok çok uygun fiyat a yaptırmışım o zaman bence gerekli ya
Aymehah İstanbulda bildiginiz var mı uygun fiyatlı? Ben derin dere hastanesi ve liv hospital a sordum fiyatlar böyle 600 800 :/ yardım bekliyorum 🙏
Fatmasnny Aymehah şart hatta yapman gereken en gerekli şey ama bu kadar pahalı değil biz hastenede 150 yaptırdık İzmir’de 500₺ yapan da tercih senin, kalp, kemik yapısı, damarlar aklına gelecek herşeye bakıyor.
Serii Ben özele gidiyorum doktorum o hafta biraz daha fazla baktı ultrasonda demedi git yaptır diye bende yaptırmadım bence şart değil
Aymehah Hafizeipek devletlerin çoğunun cihazları yok araştırma icerisindeyim. Zorundayım demedim yardım istedim
nazol Aymehah cerrahpaşa tıp fakultesi prof dr ali benian dan randevu alabilrsiniz 122 tl prof hem hemde gercekten işinin ehli bir doktor ama rendavu almak cok zor saat akşaö 8 de randevu acılıyor
Aymehah nazol bi de çok soedin ama. Şimdi diyelim ki ben randevu aldım. Gidip de haDi beni detaylıya alın desem olur mu ilk randevu ve direkt detaylı olur mu yani anlatabildim inşallah 😀
Aymehah Hafizeipek Aslında sanliUrfa. Ama istanbul a gideceğim ailemin yanına. orda gitmek istiyorum detayliya