merveiyd Kızlarrr öyle güzeldi ki, hala etkisinden çıkamadım çok duygusalım 🥹 Rüyamda oğlumu gördüm, onu emzirdiğimi hatırlıyorum çok değişik bi andı, daha önce bebeğini rüyasında gören oldu mu, doğunca rüyanızdaki bebeğe benziyor muyduu
DerininAnnesi35 merveiyd ben de 22 haftalık hamileyim daha önce rüyamda oğlumu gördüm, Bembeyaz pamuk gibiydi. Doğumca görücez benziyor mu ama sanmıyorum öyle olacağını 😊 çünkü kızım esmer bayağı 😂
EmineDefneGokce merveiyd ilk kızım doğmadan önce esmer tombiş bir bebek görmüştüm Tam tersi zayıf beyaz oldu 😂 Bu gecede ilk kez 2. Bebeğimi gördüm ama tam hatırlamıyorum yüzünü emziriyordum çünkü 🥲
Sevimgiller merveiyd ben de sürekli emzirirken görüyorum onu çok güzel uyandığımda o kadar huzur içinde uyanıyorum ki İnşallah hayırlısıyla kucagımıza alırız bebişlerimizi🤲❤️
saitkereminannesi02 merveiyd Bebek arabasinda oğlum ve bir bebek daha vardı ama yüzünü görmedim cinsiyetini anlamadım sadece iki bebeğimde arabadaydı
merveiyd DerininAnnesi35 Yaa ama hiç belli olmaz ☺️ Benim de oğlum sarıydı rüyamda bilmiyorum olma ihtimali var ama onu rüyamda görünce iyice sabırsızlandım 😍
1203masl Ben daha 7 haftalık hamileyim sürekli kız bebek görüyorum rüyamda emziriyorum hiç kucagimdan indiremiyorum ilk bebeğimi 6 aylıkken kaybettim😔😔 inşallah bunu sağlıkla alirim kucağıma hepimiz alalim
Edafmo merveiyd bende geçenlerde görmüştüm kızımı beeembeyazdı yüzü, simsiyah bir sürü saçları vardı🤭 bakalım doğunca nasıl olucakk
AyFa1608 merveiyd bende sürekli kara gözlü kapkara saçlı beyaz tenli tombik bi kız görüyorum nasıl bişey çıkacak merak ediyorum 🥲 21+4üm daha😅 doğurunca bu postu bulursam cevaplıcam😂