minikprens_71 13 haftalık gebeyim. Ama bu aralar vajinal akıntım çok fazla bu normal bişey fakat akıntımın yanı sıra bir de kaşıntım oluyor. Dayanılmayacak kadar çok fazla kaşıntım var ve sonradan acı veriyor bana. Sizde oldu mu olduysa ne yaptınız bu dönem de?
ikimelekannesii22 minikprens_71 bendede kaşıntı olmustu doktora söylersen krem verir mantar var sanırım
piiremsesinannesiii minikprens_71 bende de çok gazla kaşıntım oldu bazı aralar da eşim sağolsun girdi çoktı kaşıdı heryerimi ölüyordum kaşınmasam ama şuan 21 haftadayım geçti benim canım
minikprens_71 ikimelekannesii22 peki verdiği krem etkili oluyor mu yani kesin çözüm mü ne yaptıysam geçiremedim
Blut @"irmdglp vajına mantar olmuşsun gebeligim de 3 defa karşılaştım doktor kaşıntı kremi ve fitil vermişti fitili sadece 2 gün kullandım geçti.
minikprens_71 Blut 2 kere kullanımdan sonra bir daha olmuyor demi her gün iç çamaşır değişikliği yapıyorum gün de en az 3 defa ve fazlasıyla sıcak su tutuyorum bi ara duruyo sonra 1-2 saat geçince tekrar başlıyor. Fitil ve krem kesin kökten çözüyor mu artık dayanamıyorum 🥺
minikprens_71 SuperMom3 hamile kadınlar için uygun mu ki hani bebeğe bi zararı dokunmazsa denemek isterim🥰
SuperMom3 minikprens_71 yok kuzum bende hanileyim her ay tekrarlanıyor vajinal mantar genelde standart olarak donaxly fitil ve travazol veriyorlar fitili doktorunuza sorun ama krem kaşıntı için bebeğe zararı yok akşam duş aldıktan sonra bolca yedirip iç çamaşırı giymeden uyuyordum iki günde geçiyor kaşıntı falan bırakmıyor
minikprens_71 SuperMom3 çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Mutlaka deneyeceğim inşallah geçer bir an önce🥰
SuperMom3 minikprens_71 bu sadece kaşıntı için tabini kurtulmak istiyorsanız doktorunuza danışın ve fitil yazsın yoksa bitmez