merveaws Baymer07 Klinik düşünürseniz İMK klinilikteki İlknur Hanım da Meryem Hanımda çok çok iyiler Ben İlknur Hanıma gidiyorum uzun uzun bakıyor her seferinde bebeğime Her ayrıntısına bakıyor 4d gösteriyor her seferinde tavsiye ederim
Ymrdmr Özel düşünüyorsan Ertan çelik iki dogumumuda o yaptırdı sezeryan ikiside aşırı iyi bı doktor elide hafif iz bile kalmadı daha önce Medar hastanesi deydi şu an beyhekimde özele gitseydim yine o doktora giderdim beyhekimde de doğum yaptim Medar da da yaptım yani bı fark yok ikiside iyiydi tabi ozaman beyhekimde kuvoz sıkıntısı olmuştu oğlumu dogumevine yatirmislardi şu an ne durumda bilemem hakkında hayırlısi olsun canım
merveaws ozozoz muayene 375 TL 5 aylık hamileyim ilk günden beri ona gidiyorum zam vs olmadı hiç Medar ile çalışıyor diye biliyorum ama daha doğum ücreti için hiç sormadım o yüzden bir şey diyemeyeceğim
merveaws ozozoz bugün kontrolüm vardı Yılbaşından sonra muayene ücretlerine zam gelecekmiş Artık medarla çalışmıyormuş Ada tıp ile anlaşmalıymış Şuanlık suda doğum 10 bin tl Normal doğum 8 bin tl imiş 2 3 bin zam gelirmiş yılbaşından sonra
symabskrt merveaws merhaba adatip fiyatı mi bu şekilde bir de sezeryan fiyatı 12 bin diye duydum sormadim ama doğru mu bilmiyorum
symabskrt Bende imk klinikte Meryem kumbaşlı ya gidiyorum çok memnunum ikiz gebelik ve tüp bebek hassasım bu konuda çok araştırdım doktorları Meryem hanımdan çok memnun kaldım adatipta oluyor doğumları ama fiyatlara yılbaşından sonra zam gelir muayne ucreti hastanelere göre daha uygundu tabi onada gelir ama tavsiye ederim
merveaws symabskrt merhaba sezeryan konusunda bilgim yok maalesef dün İlknur Hanıma sordum Adatıptayız artık dedi suda doğum ve normal doğum fiyatlarını söyledi Ama yılbaşından sonra zam gelecekmiş tabi ki