Elfdgm2023 Bugün transferimin 10. Gün kızlar testin bu Rabbime sonsuz şükürler olsun🥹oğlum Allhın izniyle abi oluyorr, bu yolda emek veren evlat sahibi olmak isteyen herkese rabbim en sağlıklısından en hayırlısından evlatlar nasip etsin İnşaAllah 🤲🥰
Mustafayigitvebeytugannesi Elfdgm2023 gözünüz aydın böyle anne baba olmayı çok isteyenleri görünce ve o mutlu haberi alınca sizin kadar bizlerde çok seviniyoruz sağlıklı bir şekilde kucağıniza alın inşallah 🤲🌺🤗❤️
Ebrarliva Elfdgm2023 ay çok seviniyorum bebek isteyenlerin testi pozitif çıkınca Allah tamamına erdirsin anlamında 11 yıldır çocuğu olmuyor darısı onun başına🙏🤲😍
Elfdgm2023 Ebrarliva amiiin Rabbim isteyenler herkese nasip etsin inşallah🤲Hiç umutsuz olmasın Oğlum 13 yıl sonra oldu şimdi kardeşi olacak☺️
Kelebekl Elfdgm2023 ayyy çok sevindim Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🤲🤲🌸🌸
Elfdgm2023 Kelebekl amiiin sağol canım Rabbim sizede bu sevinci yaşatsın güzel haberlerinizi bekliyorum😍😘
Aysel66 Elfdgm2023 hayırlı olsun canım allah tamamını erdirsin 🤲🥰 ben test yapmaya korkuyorum halla gununu bekliycem galiba
Elfdgm2023 Aysel66 amiin çok sağol canım Seninde pozitif haberini bekliyoruz,korkma yap sende ben inanıyorum seninde pozitif☺️
Aysel66 Elfdgm2023 inşallah canım 🤲bugun almaya calışıcam ama cok adet agrım var sanki her an olucam gibi