Deletedmom_51 Dygu35 ben dedim herhalde hiç hissedemeyeceğim ama tam 20+5’te gece yatarken soluma doğru içimde balon patlar gibi oldu iki kere 😍 ilk defa öyle hissettim 🤗
Giz1616 Dygu35 ilk hamileliğimde 19+5 de hissetmiştim oğlum var. 2. Hamileligimdeyim rabbim izin verirse kizin olacak. Onuda 18 de hissettim. 20.haftaya girdik bugun:)
Em0s alperya Yok bizimki hareket etmiyor bazen korkuyorum babasına elini koydurup konuşuyor hemen kıpırdanıyo 😂
Zynp-1 Doktorum 20 de hissetmeye yavaş yavaş başlayacaksın dedi 20 den önce hissetmen mümkün değil dedi bende 18 in içindeyim merakla bekliyorum yani 20 den önceki çok zayıf veya 2 3. Gebeliği olan dışında yani ilk gebeliklerde 20 den önce hissedilmezmiş
Zeynepkavrayan Zumi bende 18 de hissettim ilk bebeğim dışardan bile hissediliyor babası elini koyunca daha da hareket ediyor hatta😅
Zynp-1 Sila66 öyle bence belki hissedenler bağırsak hissetmesini bebek olarak düşünmüş olabilir 18 deyim hiç hissetmedim bende 20 yi bekliyorum sabırsızlıkla 🥰
efeduru Dygu35 ben 16+4 te hissettim doktor hissediyo musun dedi pit pit atiyo dedim tamam o zaman dedi yani bebek oldugunu anlarsiniz kizlar ❤️
Edaa1234 Bende 20. Haftada hissetmeye başladım 20 den sonra baya baya tepki vermeye başlıyor zaten artık durmuyor 😅
minikoglumuz Tam 19.haftaya girdim bende en ufak Bi kıpırtı hissetmedim ilk gebelik bende 20 bekliyorum hissetmen için sabirsizliklikla :))