Ecemsuakpolat_ Kızlar merhaba 19 haftanın içindeyim midem de her gece bir ağırlık oluyor ve her sabah saat 6 da uyanıyorum hala benim gibi olan var mı bebek büyüdüğü için mi böyle oluyor korktum biraz da.
Asfdg Ecemsuakpolat_ 14+5 im benmde bayadır öyle sanki midemin içinde taş varmış gbi oluyo sabah uyandığım dada aynı şekilde hissediyorum aonra geçiyo kendiliğinden
Ilkesmomy Ecemsuakpolat_ canım 40+2 yım.doğum.bekliyorum Yasadigini hala yasiyorum sanirim normal bir durum Saat tam 06.00′da uyaniyorum pskolojikmi.bilmiyorum Midemin garip sesleri ile kalkiyorumm Uyuyamiyorum agridan Sanki bebe midem de
Yesimm03 Ecemsuakpolat_ Bende 19+4 deyim geceleri artık rahat uyuyamıyorum ağrılar giriyor arada karnıma hareketlerini çok hissetmedim henüz hıçkırıyor galiba hafif oynama hissediyorum bazen ben çalıştıgım için sürekli erken kalkıyorum zaten ama izinli günümde de uyuyamıyorum bence normal bu belirtiler büyüyor bebişlerimiz ve rahim yukarı doğru çıkıyor yavaş yavaş tadını çıkaralım bugünlerin 🤍
story Ecemsuakpolat_ ben 24.haftadayım o uyku problemi aylardır benimle birlikte. Gebelik şekeri çıktığından beri düzenli ve sağlıklı besleniyorum mide şişliğim gitti ama uykusuzluk aynı. Bi de hamilelikte bol bol uyuyun bebek doğunca uykusuz kalacaksınız derler ama bizim mesai şimdiden başladı.