Evettt, gebelik sürecim bitti kızçeler.oğlumuza Rabbimize çok şükür ki kavuştuk. Anlatacak olursam; kısa ve şiddetli bir ağrıyla başladı herşey. Uzanıyordum, aynı adet olunca bişey aktığını hissedersiniz ya öyle bir his geldi hemen tuvalete gittim ama giderken de tutamıyordum bişey akıyordu. Tuvalete gittiğimde iç çamaşırımın resmen ıslandığını gördüm ve dedim ki ahanda başladı doğummm. 🤣 Yanımda annem vardı ona söyledim ama çok çok sakin kaldım, çünküü hiç mi hiç sancım yoktu. Bi duşa girdim, saçımı başımı taradım, üstümü giydim, tuvaletime çıktım. Hafif ishal gibiydim. bu süreçte 3 ped değiştirdim suyum halen geliyordu. Hastanem Allahtan yakındı. Doktoruma yazdım oda bana hastanede bir ebe adı verdi, git muane ol bende gelicem dedi. Gittim, ebe açıklığıma bakmak için alttan muane etti ve yanlızca 1 cm açıklığım vardı. Nst de hiç hiç sancı çıkmadı ve bebişimin kafası çatıma göre bir tık büyükmüş. Ebe bence ikinizi de riske atmayalım suyun da baya bitti içeride dedi. Alttan muanede de vaya suyum boşalırcasına kendiliğinden akıyordu. Doktoruma bilgi vermek için gitti, geldiğinde 1 saat felan geçmişti sanırım tekrar alttan muane etti halen 1 cm. Di açıklığım. 🥲 Doktorum kafa çapının rahim kanalıma göre büyük olduğunu, suyum geldiğini ve hiç sancım olmadığını da bildiği ve öğrendiği için ebeden sezeryana almalıyız dedi. Saat 6da sezeryana girdim ve kısa zamanda oğluma kavuştum kızlar. 🧿🥹🧡 Rabbime çok şükür ki herşey yolundaydı. Şuan sarılıktan dolayı hastanede dualarınızı eksik etmeyin lütfen, pazartesi çıkacak. 🥺 Anne bebek kan uyuşmazlığı çıktı bizde. 🥴 Sonuç olarak gerçekten oaha biçilmez bir duygu bu gerçekten. Rabbim tüm hamilelere kolaylıkla, sağlıkla doğumlar nasip etsin ve yavrularınıza kavuşun inşallah kızçeler. Hamile olmayan ve hamile kalmak isteyenlere de tez vakitte sağlıklı gebelikler versin Rabbim inşallah. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 38+4 işte benimde doğum hikayem de böyle oldu kızlar. 🥰İnşallah oğluşumuz da yoğun bakımdan çıkar biran önce sarılığı geçer, sağlıklıca büyütürüz. 🤲🏻🧡