Hilaallkrkmz 35 haftalık gebeyim, yarım saat 45 dakikadır kasıklarımda çok tuhaf ve şiddetli bir ağrı var ne yapacağımı şaşırdım ilk gebeliğim sancı nasıl oluyor bilmiyorum benim gibi olan bi fikri olan var mı yardımcı olabilirmisiniz bana !!!
teachervera Hilaallkrkmz 35 haftalık iken bende de oldu kasıklarıma sancı girdi yarım saat sürdü öldüm ağrıdan doktorm dedi hastaneye geç nst dedi gitmedim durdu. Geçen hafta dedi artık olur normal dedi
Seevviilll Bence sicak bi duşa girin Eger yalanci sanci Ise geciyor öyle cünkü Ama Sanci gidip geliyorsa ve düzenli Ise yani mesela her 5 dk da bir geliyor gidiyorsa hastaneye gidin derim
Hilaallkrkmz Seevviilll duş aldım uzandım dinlendim ama geçmedi arada bir geçer gibi oluyor bebek oynadıkça iyice siddetleniyor
B_lgeee Hilaallkrkmz ılik bir duş alın bekleyin bel ve kalça karada vurup daha siklasonca ağrılar hastaneye başvurabilirsiniz ♥️
Sedauzunbekiroglu Duzenli ve siddeti artiyorsa sancidir. Dakika tutun duzenliyse dogumunuz basliyor demek
B_lgeee Hilaallkrkmz ozman ağrıların sıkılaşma dk sini kontrol edin sıklaşirsa o zman gitmenizi tavsiye ederim bazen bel de falan agrı hissedildiği de pozisyon değiştirme Ağrisida olabiliyor
Hilaallkrkmz Tuccceee bi sıkıntı yok çok şükür hersey normal doğum pozisyonunu almış ağrılarda olabilirmiş artı bu haftadan sonra yalancı sanci deniliyormuş sanırım