Edafmo meraklianneadayi23 geçen hafta gittiğimde 28+2ydim 1350 gramdı ama boyunu söylemedi bende sormayı unuttum 😂
meraklianneadayi23 Edafmo Aynen banada her seferinde boyunu söylemiyor en son 30 cmken söylemişti yeni söyledi bazen kilosunu bile söylemiyor bende unutuyorum telaştan 🤭
meraklianneadayi23 Gizem_alan Maşallah ne güzel inşallah benim bebişimde 4 kilo doğar tosuncukk pek sevimli oluyor
Busbus2958 meraklianneadayi23 Ultrason kagidindaki Fl değerini 7 ile carparsaniz boyunu bulabilirsiniz. Doktorlar da o şekilde hesapliyor
meraklianneadayi23 Busbus2958 Aa teşekkür ederim bakıcam bi benim ultrason fotoğraflarında nedense değerler yazmıyor ama belki vardır
meraklianneadayi23 Elif-mrl Maşallah 4 doğar kesin ne güzel 💕 Haftalık kaç kilo kadar alıyor biliyor musunuz acaba ben çok merak ediyorum
Kucuk_melegim meraklianneadayi23 iste bende oyle cok takintiliym o yuzden o 6 hafta yada 5 hafta arada ebeye gidiyorum özele ultrason yapiyor en azindan iyi olduğunu görüyorum rabbim korusun evlatlarımızı sağ salim kavuşalim inşallah bizmkinin hareketleri azaldi artık sert vurmuyor yeri daraldığı için herhalde
meraklianneadayi23 Kucuk_melegim Amin inşallah evet büyüyor ya bide beden olarakta benimkide uyutmuyor geceleri içerde takla atıyor dönüyor sürekli tekmeleri baya sertleşti
Merss meraklianneadayi23 ultrasona hıc inanmıyorum artık tam tutmuyor dediler inanmadm aşağı yukarı hesap yani. Bana 3.200 dediler doğdu 2800 48 cm
meraklianneadayi23 Merss Genelde daha kilolu doğduğunu duydum ama daha zayıf duyduğunu duymamıştım ay bende seviniyorum hep kilolu doğucak diye böyle yanlış söylerlerse üzülürüm. Tabiiki önce sağlıklı olsun önemli değil ama keşke tam söyleyebilseler
meraklianneadayi23 Gizem_alan E tabii kilolu bebiş zor olur ama ben 4 kilo doğmuşum annem normal doğum yapmış zor olmuş ama yapmış 😂